Винуватець смертельної аварії під Луцьком був п’яний, - поліція

Винуватець смертельної аварії під Луцьком був п’яний, - поліція
Водій автомобіля Subaru Tribeca, який у селі Княгининок поблизу Луцька збив на смерть жінку, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомили у СК ГУНП в області.

Нагадаємо, вчора, 30 січня, на автодорозі в селі Княгининок Луцького району автомобіль Subaru Tribeca на смерть збив пішохода, 35-річну місцеву мешканку. Автопригода трапилася близько 20:00.




За кермом «Subaru Tribeca» перебував 57-річний мешканець райцентру Ківерці. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де і збив жінку, яка йшла узбіччям. Внаслідок ДТП жінка загинула на місці, а водій залишив місце пригоди.

Згодом позашляховик правопорушника заблокували інші учасники дорожнього руху та викликали поліцію.

«За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водія транспортного засобу затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Згідно із висновком наркологічного дослідження затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння», – повідомив начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП у Волинській області Юрій Угланов.

Санкція статті передбачає, зокрема, від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не пишете прізвище цієї ківерцівської гниди???? Боровик Володимир з Ківерець, займається деревообробкою, має кілька фірм, продає кругляк, очевидно має вільний доступ до заготівлі. Фірми його легко відшукати в інтернеті. 3 роки за загублене життя і дві сироти - замало для прощення.Нехай горить в пеклі!
Відповісти
На все життя треба садити його!!!Шкода,що в нас не має смертної кари!!!Така молода пішла,покинула діточок...і все через урода!!!! ((((Серце розливається від болю!!!
Відповісти
Ще від небесної кари ніхто невідкупився! На все є Воля Божа! співчуття діточкам та родині!тримайтеся
Відповісти