У Луцьку попри траур - салюти

У Луцьку попри траур - салюти
У Луцьку попри траур щонайменше двічі 5 лютого використовували салюти.

Про це в facebook пише журналіст Сергій Крайванович.

"Хтось уже другий раз за годину валить салютами з-за Там-Таму. Якісь дибіли. Сьогодні траур у місті. Лучани прощаються з міським головою. Але хтось залив очі і хизується своєю бидлячістю і зайвими грошима, котрі можна було б і правильінше у наші часи пристроїти", - написав він.

"Іноді здається, що певній категорії лучан байдуже, що відбувається навколо: чи похорони Романюка, чи траур, чи прощання із загиблими на Сході...байдуже...салюти, п'яні вигуки під вікнами і сміх. Вчора у перукарні жіночка обурювалася, що "Романюк не міг вмерти на день пізніше", бо пити три перші чарки в тиші через траур не добре і дискотеку у день зустрічі випускників відмінили. Я ледве стрималася..." - додала журналіст Олена Кузьмич.

Нагадаємо, сьогодні в Луцьку прощалися з міським головою Миколою Романюком. 4 і 5 лютого в місті були траурними.

Також завтра, 6 лютого, на Волинь мають привезуть тіло військовослужбовця Маріса Камінського.

Капітан Маріс Камінський - родом із міста Ківерці на Волині. Перед службою 26-річний військовий мешкав у Чернівцях разом з дружиною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: салют, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В лелеках лупили як на 9 травня
Відповісти
а в карабасі як весело гуляли!
Відповісти
Нічого святого!!! Це тупе бидло!!!!
Відповісти
Така нація і такі патріоти і так поважають один одного. Одним словом -бидлота яка за своїми п"янками гулянками не бачить світа божого
Відповісти
я в холаде,які ви всі правільні ппц,думаю це діло кожного,хоче стриляе а хоче ні вже бляха все тут забороните шо можна і не можна ,я розумію мер він добрий був але ви так роздуваете якбудто хочете щоб вам виділили гроші на річницю його похорон щоб ви їх вкрали)
Відповісти
Не зрозуміло , чому траур вибірково..як хлопців хоронять-трауру нема...як мера - так траур..не по-європейськи..Траур для рідних і близьких - це правда...а для всіх інших -лише обурення.... А справжній траур його заступників почався вже - поділ влади, брудний, безпринциповий і огидний........
Відповісти