Ювелірні годинникові мануфактури*

Ювелірні годинникові мануфактури*
Годинники Cartier, Chopard, Vacheron Constantin, Louis Vuitton і т. д. - незаперечний факт респектабельності. Як і годиться атрибуту, що виражає індивідуальність образу власника, хронометри дотримуються строгих правил естетики, адже некрасивий годинник - все одно, що “сірий” буденний гардероб: начебто і функціонально, але не щиро.

Каталог інтернет-магазину Імідж відкриває завісу в світ неповторної ювелірної експресії, де надані і репліки годин.

Вироби з дорогоцінних металів і каменів орієнтовані на любителів розкоші. Серед цінителів блиску катаратів і хитромудрого сюжетного оформлення браслетів - не тільки леді, але і представники чоловічої аудиторії, не позбавлені природженого почуття краси.

Золоті традиції якості


Дизайнерські годинник Maurice Lacroix, Montblanc, Omega, Patek Philippe, Rolex, TagHeuer і т. д. виключають застосування пластикових, алюмінієвих і інших неміцних матеріалів. В цьому їх відмінність від підробок.

Що стосується ювелірних моделей, використання дорогоцінних металів і каменів для них - як повітря! При цьому кожному бренду вдається зберегти свою творчу генетичність, не порушивши межі між розкішшю і "діамантовим” несмаком:



• ювелірний годинник Chopard легко впізнати по “плаваючим” дорогоцінним каменям, позбавленим оправи. Бризки світла, краплі роси, осколки ранку - поетика в характеристиках іменитого годинного бренду просто замовкає.

Подарунок для аристократки або романтичної натури - данина віковим традиціям: марка відома в Європі з 19 століття;



• годинник Нublot (ВідВапд) з білими каменями по безелю - втілення найсміливіших творчих мрій. Елітна розкіш зосереджена в декількох колірних концепціях і знайшла “себе” в компанії з шкірою у вигляді ремінця;



• жіночі ювелірні годинники Tissot - данина експерименту з геометрією, нумерацією та декором циферблата. Лаконічність і помпезність тут неймовірно поєднані. Домінуюча палітра - білий, пастельний, срібло;



• для любителів нетривіальної естетики будуть цікаві годинники Bvlgari із застосуванням дорогоцінних металів і кераміки. “Чорний” відтінок графітового вигляду та дотримання “золотого” стандарту якості - Інь і Янь неповторність бренду;



• гімном “здоровому божевілля” хочеться назвати позолочений годинникFranckMuller, в яких “діамантом” є незвичайне оформлення числового ряду.

Ювелірні колекції є у більшості швейцарських Будинків французького, італійського походження. Поєднання функціональності та краси втілено в каталозі розкішних реплік - їх ціна благородна тим, що неймовірно доступна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Моделька годинника Шопард на першій фотографії просто крута. Мені наприклад не подобається коли засмічують циферблат різними штучками і на ньому тоді погано проглядається час та інші функції. А тут така благодать – все видно, а всю красу дизайну перенесли в обідок) Чорна шкіра ремінця як на мене просто ідеально виглядає разом з таки позолоченим корпусом. На мій день народження коханий купив мені саме це чудо на Імідж)) Я навіть не очікувала і тому дуже зраділа отримавши такий дарунок. Це просто фантастика... Вони в житті навіть краще виглядають аніж на фото і пасують під будь-який одяг.
Відповісти