Я не вдова, я – кохана дружина Героя, – Яна Камінська

Я не вдова, я – кохана дружина Героя, – Яна Камінська
Дружина загиблого Героя Маріса Камінського написала зворушливий пост у соціальній мережі.

Подяку всім, хто підтримує родину в нелегкий час, Яна Камінська розмістила у себе на сторінці Вконтакті.

Допис подаємо повністю та без змін:

«Дорогі друзі ,хочу подякувати щиро вам за те ,що ви розділили з нами цей біль ,втрату прекрасної,світлої,щирої людини..всі хто були поруч ,та ті які молилися та тужили разом з нами я дякую вам..друзі я знаю як вас було багато коли ми проводжали мого коханого чоловіка в останню путь..в очі не могла вам дивитись..адже очей від коханого не могла відірвати..низький уклін..схиляю голову..моєму серцю немає покою..нікому у світі не бажаю пережити цю біль..її не можливо виміряти..

Хочу вас щиро попросити заради пам'яті мого чоловіка помолитися за його дитя ,яке під моїм серцем..малюк тужить за татом і хоче жити...

Люди цінуйте кожну прожиту мить...біда ходить так близько..нехай вас оберігає Бог...робіть щасливими одне одного..адже ви не знаєте ,можливо будь який вчинок може бути крайнім у вашому житті..

Ви знаєте,люди вік живуть і щастя не пізнають..з моїм коханим ми знайомі два роки і я сміливо можу сказати що ми пізнали щастя..нехай моє з чоловіком сімейне життя було чотири місяці ,нехай воно таке коротке..але це самі солодкі роки мого життя проведені разом з ним..але саме найпрекрасніше ,що сталося з нами ,це коли ми побралися..поєднали наші серця назавжди...ти ж знаєш коханий навіки твоя..сьогодні ми в останнє цілувалися і це найсолодший поцілунок за все моє життя..цей цілунок назавжди залишиться на моїх губах..а моє волосся все ще так пахне тобою

коханий..найкращий аромат у світі..він не хотів від нас іти..але віддав своє життя за нас..щоб нарешті настав мир в нашій Україні..Молю Бога щоб ця війна,яка зруйнувала сотню долей закінчилася..щоб батьки,брати,сестри та діти ніколи не ховали своїх хлопців..

Всім кричу «Я не вдова !Я - кохана дружина героя Камінського Маріса Айдиновича" Герої не Вмирають...».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уявити навіть неможу яку біль вона пережила та переживає, схиляю голову перед такими сильними сміливими людьми. Тримайтесь і беріжть себе та плід свого кохання. мої щирі співчуття.
Відповісти
Останні новини
Я не вдова, я – кохана дружина Героя, – Яна Камінська
09 лютий, 2017, 11:28