У Білорусі хочуть ввести податок на дармоїдство

У Білорусі хочуть ввести податок на дармоїдство
У Білорусі хочуть ввести податок на дармоїдство. Згідно з ним, офіційно не працевлаштовані особи сплачуватимуть податок.

Про це повідомляє Білоруський партизан, - пише Gazeta.ua.

Тому у Мінську люди вийшли на акцію проти цього закону. «Марш розлючених білорусів» зібрав кілька тисяч людей біля міністерства податків і зборів.

Зазначимо, Білорусь скасувала візи для громадян ЄС та США. З 12 лютого приїжджати в країну їм можна без віз на 5 днів та необмежену кількість разів у році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От нам би в Україні такий податок..... Бюджет був би переповнений, пенсії підняли б в 5-6 разів, зарплати також, медицина безплатна.
Відповісти
Так вже платять.150євро в рік.
Відповісти
Даний податок вже дії більше як рік. А протести почались після того як людям почали надсилати "листи щастя" з податкової про необхідність сплати!
Відповісти
Оце правильно.Давно пора в нас вже ввести такий податок.То селюки б бистро зашевелилися.А то сидять собі дома,ведуть чимале господарство, чекають доки ми ті,що працюємо заробимо їм пенсію.А вони нас на базарі обдирають ,що може умом тронутись.Сир 50 грн. мясо 75, а масло 130 і т.д.Доходи тисячі доларів на рік.А йти працювати офіційно не хочуть йти,щоб не платити податків.І ще половину працюють за кордоном в селі, а їм ще й субсидію платять.У Луцьку також працюють неофіціно,сидять за кордононом,спекулюють на базарі половину перекупщиків спекулянтів.Було б правильно.Як правильно зробили із спрощенцями,які працювали,але доходу не показували,як сказали платити податки зрозу стали закриватись
Відповісти
Останні новини
У Білорусі хочуть ввести податок на дармоїдство
18 лютий, 2017, 02:04