П’яний і агресивний: подробиці нічної погоні на Волині

П’яний і агресивний: подробиці нічної погоні на Волині
Автомобіль з нетверезим водієм, який поліція намагалася зупинити на вулиці Набережній у Луцьку, затримали аж у Ківерцях після того, як той побив поліцейську машину.

Пригода сталася у ніч на суботу, 11 березня, – пише Волинь 24.

Патрульні в районі вулиці Набережної хотіли зупинити автомобіль Mitsubishi, який проїхав на червоне світло світлофора, й до того ж перетнув подвійну суцільну роздільну смугу. Автомобіль зупинився, втім, коли патрульні вийшли зі свого авто, різко здав назад – і став втікати в напрямку Ківерців. Дорогою звернув на село Піддубці, погнав назад до Луцька. У Луцьку зробив розворот – знову поїхав на Ківерці.

Таким чином робив ще один круг. Аж після того у Ківерцях його змогли затримати.

Втім порушник встиг наробити поліцейським ще більшого клопоту: під час того, коли «пріус» поліції намагався притиснути його до краю дороги, той зробив різкий поворот вліво. Відтак у машини поліції розбита права передня частина. У автомобіля порушника – задня ліва.

Коли чоловіка витягли за авто, той виявився п’яним.

За трохи часу на місці події з’явилися працівники поліції Ківерцівського району. Прибув навіть сам начальник районної поліції Юрій Столярчук (див. відео). Після того, як приїхали місцеві поліцейські, затриманий став вести себе агресивно, кричати і ображати тих, хто його затримав.



За попередніми даними, порушник – колишній працівник патрульно-постової служби й має родичів, які досі працюють в поліції. Саме цим неофіційно пояснюють нічну активність, яку проявили правоохоронці у цій справі, з’їхавшись на місце події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Попав на пачку бабла
Відповісти
Останні новини
П’яний і агресивний: подробиці нічної погоні на Волині
11 березень, 2017, 05:41
У Луцьку – форум поезії
11 березень, 2017, 04:40