Волинські активісти вимагають суворо покарати поліцейського-втікача

Волинські активісти вимагають суворо покарати поліцейського-втікача
Активісти громадського формування з охорони громадського порядку «Самооборона Волині» вимагають притягнути до відповідальності не тільки поліцейського втікача Віталія Алексюка, але й його колег за бездіяльність та спробу «зам’яти справу».

Про це йдеться у заяві громадської організації.

Активісти нагадали, що у ніч із 10 на 11 березня у Луцьку трапилася низка правопорушень за участю заступника начальника, начальника сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області Віталія Алексюка.

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння декілька разів порушив правила дорожнього руху, а потім годину втікав від поліції.

Після того, як патрульні задіяли план перехоплення, Алексюк врізався в поліцейське авто. У результаті один із правоохоронців отримав тілесні ушкодження. Окрім того, п’яний водій намагався наїхати автомобілем на керівника груп швидкого реагування «Самооборона Волині» Олександра Лєсного, про що той заявив у правоохоронні органи окремим повідомленням про злочин.

Окрім цього, біля водія в авто під час утечі перебувала дільничний інспектор Ківерцівського районного відділу поліції Юлія Романюк, яка стала співучасницею вчинених правопорушень.

«Її злочинна бездіяльність, яка виявилась у неприпиненні триваючих правопорушень Алексюком А. В., також потребує негайного і невідкладного реагування з боку правоохоронних органів і прокуратури. Більше того, ми стали свідками аналогічної злочинної бездіяльності колег Алексюка А. В. – працівників Ківерцівського районного відділу поліції, зокрема, начальника цього відділу Юрія Столярчука, які пропустили декілька разів авто Алексюка А. В., пасивно відреагували під час затримання Алексюка А. В., а декотрі з них тиснули на патрульних поліцейських та наших активістів, аби «зам’яти» ситуацію», - підкреслили у зверненні активісти.

Отож, вони вимагають від Генпрокурора Юрія Луценка, глави МВС Арсена Авакова, прокурора Волині Максима Киричука і начальника ГУНП в області Петра Шпиги притягнути до кримінальної відповідальності Віталія Алексюка. Окрім того, вони наголосили: дільничного інспектора Юлію Романюк треба звільнити з органів, а начальника Ківерцівського відділу поліції – змістити з посади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще один гонщик є в Луцьку на дубнівському перехресті,хто часто їздить,думаю його бачили не раз,Mercedes-Benz cls номер 3888 сірого кольору,таке враження,що людина пдр,не те що не знає,але уявлення не має що це таке,за нього взялися би,бо біду наробить полюбому,питання тільки часу,згадаєте мої слова,може хто це прочитає з діючих можновладців,і підніме це питання,чи друзі його з ним побалакають,маючи таку машину людина не може бути геть тупою
Відповісти
сергія суничука нагородити
Відповісти
А причому тут начальник?Він що кожному за няньку буде?Не встигне!
Відповісти
А при чому тут начальник?Він що напоїв його і посадив за руль,тим більше це було після роботи.За всіма не вслідкує.В кого немає в голові не вставить і начальник!
Відповісти
неповезло ! Сергійко Купріянчик і не таке витвор'яв і нічого дослужився до пенсії і на пенсії продовжив цирки !!!!, але що зробиш гроші та зв'язки вирішують усе -ОСЬ вам і бородьба з КОРУПЦІЄЮ
Відповісти
неповезло дійсно , сергійко Купріянчик фартовіший !
Відповісти
ПРИЧОМ ТУТ НАЧАЛЬНИК ВІН ЙОМУ ЩО ВРАЧ А ОТИХ ДВА НАРЯДИ КІВЕРЦІВСЬКИХ ДАІШНІКІВ ЩО ПРОПУСТИЛИ МІЦУБІСІ І БУЛИ ПРИ ВИКОНАННІ ТЕБА ПЕРЕВІРИТИ БОЖ ЖИВУТЬ ЗА ПРИНЦИПОМ ВОРОН ВОРОНУ ОКО НЕ ВИКОЛЕ
Відповісти
А що там такий поганий начальник, він що нічого не зробив для міста? чи в нас не бачать нічого хорошого, тільки аби брудом облити людину. Був факт зловили керівника медзакладу на хабарі...розтеревенили..обхаяли людину, а виявилрся,що помилково.... Ви хоч трохи включайте мізки, чи у вас немає їх. А за сімю Алексюка подумали, за дитину??? Як їй вийти на вулицю чи це вже не ваша справа?!!! ви ж переживаєте за людей!!!Ви спочатку перевірте інформацію сто раз, подумайте про наслідки, а потім давайте на обговорення, а то якось все однобоко виходить. А самооборона взагалі скоро буде на посади призначати й знімати, хто не сподобався. Є ще громадкість.місцеві жителі,можливо в них треба спитати, чи знімати того начальника.
Відповісти
Таких не гідних полісменів не потрібно людям.покарати його не гідника.Щоб інші такого не посміли робити.Він не заслуговує бути полісменом.ганьба Алексюкам
Відповісти
Останні новини
Волинські активісти вимагають суворо покарати поліцейського-втікача
11 березень, 2017, 22:05