На першого заступника Палиці склали протокол про корупцію

На першого заступника Палиці склали протокол про корупцію
Працівники поліції завітали до першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика, аби вручити протоколи про скоєння корупційних діянь.

Про це Пирожик написав у Facebook.

За словами Пирожика, сьогодні, 13 березня, близько 16.45 під робочим кабінетом на нього чекали оперативники УОР ДЗЕ Національної поліції України. «Для того, щоб вручити мені протоколи нібито про вчинення мною «корупційних» діянь. На їхню думку, я, мабуть, невиправний корупціонер, і став ним уже більше року тому, коли обласна рада цього скликання обирала своє керівництво», - зазначив перший заступник голови облради.

«Злочин вони вбачають у тому, що я голосував за затвердження протоколу лічильної комісії, який засвідчував дотримання всіх процедурних норм при обранні керівництва облради. У тому числі й першого заступника голови. Крім того, поліцейські телепати в нас тепер, мабуть, як той Глоба, уміють читати думки і бачити бюлетені для таємного голосування, і знають, хто як голосував», - йдеться в дописі Пирожика.

«За такою логікою, до відповідальності за корупцію треба притягати кожного, хто голосував за своє обрання на ту чи іншу посаду, наприклад, за обрання голови, заступника, президії, голів постійних депутатських комісій. Тобто, за всі голосування, де є наші прізвища. Зрештою, так можна зробити корупціонерами будь-якого неугодного системі депутата», - іронізує він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На першого заступника Палиці склали протокол про корупцію
13 березень, 2017, 19:25