Ківерці: місцеві стали на захист начальника поліції

Ківерці: місцеві стали на захист начальника поліції
Ківерцівська сотня ГО «Самооборона Волині» та ГО «Варта Порядку» Ківерців опублікували заяву, в якій не погоджуються з оцінкою дій поліції під час затримання п’яного начальника сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського райвідділу Віталія Алексюка.

Заяву опублікували на сторінці «Самооборона Ківерці» у Facebook, - пише Район.Ківерці.

Нагадаємо, що раніше «Самооборона Волині» опублікувала звернення, в якому зокрема вимагали за бездіяльність під час затримання підлеглого та саботування дій інспекторів Управління патрульної поліції Луцька та ГШР ГФОГП «Самооборона Волині» змістити з посади начальника Ківерцівського районного відділу поліції Юрія Столярчука.

Ківерцівські активісти звернулися з такою заявою:

«Спільна заява Ківерцівської сотні ГО "Самооборона Волині" та ГО "Варта Порядку" м. Ківерці.
В ніч з 10 на 11 березня на території м.Ківерці працівниками поліції був затриманий в нетверезому стані за кермом автомобіля начальник Сектору реагування патрульної поліції Ківерцівського району.

Створюючи аварійні ситуації він близько години втікав від переслідування дорогами Луцька та району. Закінчилась ця пригода, дякувати Богу, без жертв. Людина, яка повинна була, в силу своїх професійних обов'язків, слідкувати за дотриманням закону, сама ж цей закон і порушила, поставивши під загрозу життя багатьох людей.

Ми, Ківерцівська сотня ГО "Самооборона Волині" та ГО "Варта Порядку" м. Ківерці виступаємо за справедливе покарання винних у цій події. В той же час ми не можемо повністю погодитись з необ'єктивною, на нашу думку, оцінку дій Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області в даній ситуації. По свідченню патруля "Варти Порядку" м.Ківерці, який прибув практично відразу на місці події,там вже був присутній черговий екіпаж місцевої поліції, протягом декількох хвилин прибула слідчо-оперативна група, яка відразу приступила до роботи.

Тому ми не підтримуємо вимогу громадських активістів звільнити з роботи начальника Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області Столярчука Ю.М. Нашим громадським організаціям доводиться тісно співпрацювати з ним по багатьох питаннях. Не дивлячись на те, що Юрій Миколайович недавно обійняв цю посаду, зарекомендував себе як компетентний керівник, відданий своїй справі. Позитивно про нього відгукуються і його колеги - працівники поліції.

Тому, враховуючи вище сказане, ми, Ківерцівська сотня ГО "Самооборона Волині" та ГО "Варта Порядку" м. Ківерці не підтримуємо вимогу звільнити Столярчуку Ю.М. з займаної посади.

Керівник Ківерцівської сотні Сергій Гетманчук
ГО "Самооборона Волині"

Керівник ГО "Варта Порядку" Володимир Сахарчук
м. Ківерці»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще потрібно нагородити!?!? За грати!!!
Відповісти
Начальник поліції пяний за кермом,ні його наказувати неможна за нього в підтримку виступила громада нехай далі вживае спиртні напої та їздить пянкий за кермом,бо його підтримує варта порядку та самооборона!!! Ганьба,чим він відрізняється від того що недавно джипом жінку з дитиною збив?Просто того Самооборона та Варта Порядку непідтримала а поліцая підтримуе! За такий проступок він сам має написвти рапорт на звільнення якщо він мужик.
Відповісти
Понятно що не підтримують! Баблом ділиться і тому на його стороні. Це вже якийсь бред....
Відповісти
Нафіг з пляжу нацальніка
Відповісти
Начальник п'яний за кермом не їздив, а якщо не обізнані в ситуації, то не треба дурниці писати
Відповісти
Для пофігіста.сиди і чекай поки в тебе засунуть...тобі все пофіг.для юриста.ти повинен розрізняти посади заступника і начальника іначе ти г...дон а не юрист.Лучанин та бандера окрім писанини вас нічого не навчили а голова у вас для того щоб внеї їїїїсти.
Відповісти
Для пофігіста.сиди і чекай поки в тебе засунуть...тобі все пофіг.для юриста.ти повинен розрізняти посади заступника і начальника іначе ти г...дон а не юрист.Лучанин та бандера окрім писанини вас нічого не навчили а голова у вас для того щоб внеї їїїїсти.
Відповісти
Який ти в ***** юрист?Читай уважно.Вони захищають не того що гнав 150 км/год.А начальника Ківерці вського відділу поліції.Юрист-через таких як ти і йдуть плітки.
Відповісти
Жоден з представників ківерцівської громади, ніхто з "Самооборони", ніхто з "Варти порядку", ні з іншої якої організації.. підкреслюю НІХТО не вийшов і жодного слова не сказав на захист начальника ВП і його колективу. Були зауваження від представника "Серця патріота", щодо того, що задавалось бато питань і відповіді на них надавати не встигали, як задавались інші. Хлопці самі за себе відповідали і спілкувалися без посередників.
Відповісти
Одна банда
Відповісти
Іще його в дупу вам залишилось тіко поцілувати
Відповісти
Останні новини
Ківерці: місцеві стали на захист начальника поліції
15 березень, 2017, 07:53