Луцького банкіра судитимуть за «калим» у 40 тисяч

Луцького банкіра судитимуть за «калим» у 40 тисяч
Волинські слідчі завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та отримання хабара обсягом 40 тисяч гривень банківським працівником за сприяння в списанні кредитного боргу.

Кримінальне провадження скерують з обвинувальним актом до суду, - повідомили у СК ГУНП в області.

Нагадаємо, 1 лютого в Луцьку правоохоронці затримали під час вимагання та одержання неправомірної вигоди працівника однієї із банківських установ. Зловмисник вимагав і одержав від клієнта банку 40 тисяч гривень за сприяння в списанні кредитного боргу.

Слідчі розслідували кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 368-3 Кримінального кодексу України. Йдеться про підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми.

Санкція статті, зокрема, передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю із конфіскацією майна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"правоохоронці затримали під час вимагання та одержання неправомірної вигоди" - Затримують під час одержання хабара, вимагання відбувається раніше
Відповісти
Останні новини
Луцького банкіра судитимуть за «калим» у 40 тисяч
24 березень, 2017, 14:20