Аварія у Княгининку: обвинувачений буде за ґратами ще 2 місяці

Аварія у Княгининку: обвинувачений буде за ґратами ще 2 місяці
Волинський суд продовжив термін перебування під вартою ще на 2 місяці батьку скандального бурштинового прокурора з Рівненщини Володимиру Боровику.

Про це повідомляє ВРД НСТКУ.

Нагадаємо, 30 січня чоловік п’яним за кермом насмерть збив 35-річну жінку. Трагедія сталась ввечері у селі Княгининок просто на очах у семирічного сина загиблої. Вбивця навіть не зупинився та втік з місця аварії. Затримали його лише в сусідньому селі. У наркодиспансері Боровик розповів, що вживав алкоголь. Його сп’яніння підтвердили й медики.

Справу зараз розглядають у Луцькому міськрайонному суді. Головуючий у справі Олег Ющук вважає, що підсудний може переховуватись від суду та перешкоджати у розгляді справи.

«Прокурором доведено, що обставини, які стали підставою для тимчасового обмеження користування спеціальним правом, продовжують існувати. Тому суд прийшов до висновку, що обвинуваченому Боровику, із врахуванням клопотань прокурора, слід продовжити дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на строк 60 днів та строк тимчасового обмеження користування спеціальним правом на 2 місяці», – повідомив Олег Ющук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Аварія у Княгининку: обвинувачений буде за ґратами ще 2 місяці
30 березень, 2017, 15:20