Високопосадовцю Волинської митниці інкримінують організацію злочинної схеми

Високопосадовцю Волинської митниці інкримінують організацію злочинної схеми
Високопосадовець Волинської митниці організував злочинну схему одержання неправомірної вигоди, - встановили під час досудового розслідування правоохоронні органи.

Як стало відомо Інформаційному агентству ВолиньPost, посадовця звинувачують в організації злочинної схеми з метою одержання неправомірної вигоди від фізичних осіб за безперешкодний перетин державного кордону у митних пунктах пропуску «Ягодин» та «Устилуг».

«До вказаної злочинної схеми залучили старших зміни МП «Устилуг»..., а також начальника митного посту «Ягодин» Волинської митниці ДФС...», - стверджує джерело.

Вказані особи, будучи працівниками Волинської митниці ДФС та маючи владні повноваження, діючи умисно, вважають в прокуратурі, маючи на меті власне збагачення, вступили у злочинний зговір із інспекторами на МП «Устилуг» та старшими зміни на митному посту «Ягодин».... та організували схему вимагання від фізичних та представників юридичних осіб грошових коштів за безперешкодний перетин державного кордону України у підконтрольних митних постах, - інформує джерело.

«У подальшому отримана за безперешкодний перетин підконтрольного митного посту неправомірна вигода вказаними особами через... передається... для подальшого розподілу між усіма учасниками злочинної злочинної змови», - каже джерело.

Слідство у справі триває за частиною 3 статті 368 ККУ «Одержання хабара».

Нагадаємо, 23 березня ЗМІ повідомляли про паралізовану роботу митного посту «Ягодин». Одна із можливих причин – проведення обшуків

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дужк цікавить, звідки у жуналістів Волинь Посту така інформація? Якими джерелами ви оперуєте? Стаття розмита і незрозуміла.
На вашому місці, я б добре подумала перш, наводити наклеп на людей, доки у прокуратурі ще досі ведеться розслідування. Згідно зв статею 62.3 Конституції України, "Обвинувачення не може ґрунтуватися на доказах, одержаних незаконним шляхом, а також на припущеннях"- в тому числі це стосується і журналістьського розслідування. Якщо вже й пишете свою наступну "сенсацію", то добре зважайте над тим, які слова ви обираєте.
Відповісти
Останні новини
Високопосадовцю Волинської митниці інкримінують організацію злочинної схеми
03 квітень, 2017, 10:00