Гройсман заявив, що голову Любомльської РДА від займаної посади відсторонять

Гройсман  заявив,  що  голову Любомльської РДА від займаної посади відсторонять
Народний депутат Ігор Гузь закликав Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана організувати урядову перевірку на Волині, у зв'язку з недолугою діяльністю керівника ОДА, який не контролює ситуацію в області та оточив себе хабарниками.

Про це він повідомив під час години запитань до уряду.

Як повідомлялося у ЗМІ, голову Любомльської РДА Миколу Пархомука 31 березня затримали на хабарі у 2 тисячі доларів, і шляхом внесення застави звільнили з-під варти.

«Через три дні після затримання, він (ред.:голова РДА) платить півмільйона гривень, виходить на волю, і приступає до виконання обов’язків!» - зауважив нардеп.

Володимир Гройсман відповів, що нещодавно надіслав звернення до Адміністрації Президента: «Це - справа честі! Якщо людину спіймали на хабарі, вона має сидіти у в’язниці, а не у своєму кріслі. Зараз в Адміністрації Президента розпочали процедуру відсторонення голови Любомльської РДА від займаної посади». Він додав, що поки факт хабарництва буде доводити слідство, чинний голова Любомльської РДА не має права виконувати свої обов’язки.

Також волинський нардеп знову запросив Президента та Прем'єр-міністра відвідати Волинську область і на місці ознайомитися з місцевими проблемами.

«Що стосується відвідування, я обов’язково приїду на Волинь, немає жодних питань. Я багато їжджу по країні, коли маю таку можливість. Обов’язково приїду на Волинь, ви ж запрошуєте ", - ствердив урядовець.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гройсман заявив, що голову Любомльської РДА від займаної посади відсторонять
07 квітень, 2017, 13:17