Ігор Ярмольський: «Бійки з Веремчуком не було. Лише словесна перепалка»

Ігор Ярмольський: «Бійки з Веремчуком не було. Лише словесна перепалка»
Голова Луцької райдержадміністрації Ігор Ярмольський розповів, що депутат райради Вадим Веремчук намагався спровокувати його на конфлікт.

Це відбулося 11 квітня в післяобідню пору.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили: Веремчук написав заяву на голову РДА. Мовляв, той нібито наніс йому легкі тілесні пошкодження.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost Ігор Ярмольський розповів, що мав словесну перепалку з депутатом під час засідання бюджетної комісії райради.

"Мова йшла про те, щоб виділити 84 тисячі гривень для районного виборчкому на зарплати та виготовлення посвідчень. На це Веремчук почав вигукувати, що їм вистачить і 10 тисяч. Мовляв, це не проблема району, а ці гроші мали б видати з Києва. Хоча вибори відбудуться в Заборолі на території району і людям, які їх організовують, треба заплатити зароблене", - пояснив голова РДА.

"Між нами виникла словесна перепалка, яка була дещо емоційною, але ніхто нікого не бив. Я розумів, що Вадим Веремчук мене провокує на якісь емоційні кроки, які б потім використав проти мене. Тому поводив себе спокійно", - додав Ігор Ярмольський.

Щодо причин таких дій Веремчука, голова РДА каже, що конфлікт виник через неприязнь до нього з боку депутата. А саме - Веремчук причетний до нецільового і нераціонального використання бюджетних коштів.

Зокрема, як повідомляли ЗМІ, щодо КП "Луцьке" та ряду фірм (ПП "Екоресурси Волинь", ПП "Торговий дім "Тиверія"), які контролює Веремчук, відкрили кримінальні провадження, декілька справ перебувають на розгляді в судах. Йдеться про розкрадання бюджетних коштів обсягом кілька мільйонів гривень.

Натомість голова РДА Ігор Ярмольський відстоює ефективне використання бюджетних коштів, тому руйнує та блокує наступні спроби махінацій з коштами в галузі освіти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну чого Валіка всі б*ють: то дружина через коханку, то голова РДА через язик?
Відповісти
Останні новини
Ігор Ярмольський: «Бійки з Веремчуком не було. Лише словесна перепалка»
12 квітень, 2017, 13:13