Від луцького мера вимагають письмово відзвітуватися перед кожним жителем

Від луцького мера вимагають письмово відзвітуватися перед кожним жителем
Пояснити, чому не відремонтували вулицю Тополеву у Луцьку, а також розіслати копію такого свого пояснення кожній сім’ї, що мешкає на цій вулиці, вимагає від луцького міського голови Миколи романюка депутат Луцької міської ради Андрій Калахан.

Таке звернення до Романюка Калахан надіслав у понеділок, 12 листопада, повідомив депутат у Facebook.

У зверненні йдеться:

«Мешканці вулиці Тополевої та я, як депутат, у межі виборчого округу якого входить ця вулиця, неодноразово зверталися до Луцької міської ради щодо проведення капітального ремонту цієї вулиці із облаштуванням асфальтного покриття.

Рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради від 11.04.2012
№ 242-1 затверджено переліки об'єктів, на яких проводитимуться роботи за рахунок субвенції з державного бюджету.

Зокрема, пункт 25 додатку 1 до цього рішення передбачав проведення капітального ремонт вул. Тополева із строком закінчення будівництва та введення об’єкта в експлуатацію у 2012 році.

Однак до цих пір капітальний ремонт вулиці Тополевої не проведений.

Моє усне звернення до Вас 16 жовтня цього року з приводу роз’яснення причин такої ситуації, на превеликий жаль, досі залишилося без відповіді.

Відповідно до Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» «Депутатське звернення - викладена в письмовій формі вимога депутата місцевої ради з питань, пов'язаних з його депутатською діяльністю, до місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб, а також керівників правоохоронних та контролюючих органів, підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, розташованих на території відповідної ради, здійснити певні дії, вжити заходів чи дати офіційне роз'яснення з питань, віднесених до їх компетенції».

З огляду на це, вимагаю:

1. Надати письмове роз’яснення, чому досі не проведений капітальний ремонт вул.Тополевої, чим фактично проігноровані мої попередні депутатські звернення та звернення громадян. У роз’ясненні вимагаю вказати відповідальних осіб, з вини яких досі не проведено капітальний ремонт вул.Тополевої.

2. Дати доручення відповідним виконавчим органам Луцької міської ради щодо підготовки, погодження і ухвалення необхідних рішень для проведення капітального ремонту вул.Тополевої у строки не пізніше липня 2013 року.

3. Розіслати копію відповіді на це звернення з Вашим особистим підписом кожній сім’ї, що мешкає на вул.Тополевій.

4. Оприлюднити копію відповіді на це звернення на офіційному веб-сайті Луцької міської ради та у газеті «Луцький замок»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Від луцького мера вимагають письмово відзвітуватися перед кожним жителем
13 листопад, 2012, 08:02