Прокуратура: Висновки про «незаконний» алкоголь на складі Нестеруків - передчасні

Прокуратура: Висновки про «незаконний» алкоголь на складі Нестеруків - передчасні
У прокуратурі Волинської області повідомили, що експертизи щодо походження алкогольної продукції, яку вилучили на складі фірми "Полісся-Трейд", станом на 24 квітня не завершили.

"Триває досудове розслідування, призначено низку експертиз, без їхніх висновків будь-які заяви про законність чи незаконність виготовлення - передчасні", - кажуть у правоохоронному відомстві.

Нагадаємо, 22 квітня на сайті ДФС України з'явилося повідомлення, що податківці вилучили в Луцьку майже 5,4 тис. літрів незаконно виготовленого алкоголю, вартістю 800 тис. грн.

Однак виникли розбіжності у визначеннях, адже раніше у волинській податковій поінформували, що алкоголь вилучили на експертизу.

На запитання, чому на сайті ДФС України з'явилося повідомлення про незаконний статус алкоголь, порекомендували звертатися у прес-службу ДФС України.

Інформаційне агентство ВолиньPost протягом 25 квітня намагалося зв'язатися з прес-службою, але поки це не вдалося зробити.

Нагадаємо, 24 квітня суд заарештував майно компанії ТОВ "Полісся–Трейд", вилучене на експертизу 21 квітня. Директором фірми є Неля Нестерук, дружина депутата міської ради Петра Нестерука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо ксерити акцизки і продавати алкоголь без сплати податків законно,то може тепер всім так можна робити,чи то виключне право Нестерук?
Відповісти
Цікаво.скільки коштує експертиза.щоб горілка справжньою стала?
Відповісти
Останні новини
Прокуратура: Висновки про «незаконний» алкоголь на складі Нестеруків - передчасні
25 квітень, 2017, 15:30