Під Луцьком перекинулось авто із агітацією заступника луцького мера

Під Луцьком перекинулось авто із агітацією заступника луцького мера
Недалеко від Луцька вночі 15 листопада трапилась аварія – перекинувся пікап, у якому була передвиборна агітація заступника міського голови Луцька Василя Байцима (на фото).

Про це у випуску новин 15 листопада повідомив телеканал Аверс.

Вранці 15 листопада правоохоронці виявили розбитий пікап марки Fiat, багажне відділення якого було заповнене передвиборними агітаційними листівками Василя Байцима.

Авто догори колесами лежало на узбіччі за залізничним переїздом села Боратин Луцького району. Біля пом’ятої машини – розкидана агітація та збитий дорожній знак.

На листівках поряд із Юлією Тимошенко зображений кандидат у народні депутати Василь Байцим, який обіцяє боротися за справедливість, йдеться у сюжеті.

Як розповіли правоохоронці, встановити особу водія поки не вдалося. Коли вони прибули на місце аварії, водія вже не було.

Але знайшлись власники автівки, які, хоч і не забажали назватися, але розповіли, що машину кілька днів тому придбали для потреб фірми. Увечері транспорт поставили у гараж, а вже нібито вранці виявилося, що авто зникло. Як туди потрапила агітація власники говорити не забажали.

Нагадаємо, заступник луцького мера, депутат Волинської обласної ради Василь Байцим на парламентських виборах балотувався у мажоритарному окрузі з центром в Ковелі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 15
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Простий хлопець з Полісся окутує себе таємницями і інтригами.
Відповісти
Ну, і вчому прикол? До чого тут агітація. Панове вибори скінчилися. Чи лейтмотив новини що машину вкрали?
Відповісти
ЦцЕ ВСЕ РОБОТА ПОЛІСЬКИХ ПАРТИЗАНІВ ЗАГОНУ ІГОРЯ ГУЗЯ. ВОНИ Й АВТІВКУ ВИКРАЛИ І ЛИСТІВКИ З КАНДИДАТОМ У ДЕПУТАТИ НАДРУКУВАЛИ І В СТОВП НАВМИСНО ВЁЇХАЛИ. ПРОВОКАЦІЯ!
Відповісти
Я не могу понять, зачем Байцыму агит-литература 15 ноября???
Однозначно, это провокация Гузя и Ко!
Відповісти
Ґэта правакация камсамольцев!!!!11
Відповісти
Кононович с Байцимом- два главных клоуна этих выборов. Цирк уехал, а клоуны остались :)
Відповісти
Саша, дай мені пару гривень, а томе зняли з біржи.
Відповісти
А вообще я думаю, что после такого результата на выборах Байцим хотел просто убиться, понимая свою ничтожность...
Відповісти
А це не Гузь Ігарьок відчуваючи свою "ничтожность..." пише? Не виграв то хоч інших попресує? На це тільки і здатен...
Відповісти
Нет, я друг Ивахива, который купил Байцима. Звать меня Игорь Еремеев.
Відповісти
Гусь на Мироновичя замахнулся)))))))) Сидит тут за компом, сопли на кулак намотал, пена изо рта идет)))) РЖУНИМАГУ))))))))
Відповісти
Ковельчанці. За Гузя проголосували половина виборців округу, а за Байцима - нуль цілих, *уй десятих. В даному випадку "нічтожества" - ковельчанка і Байцим.
Відповісти
цікаво у вас тут ))) а я, до речі, тільки сьогодні 16.11.2012 року завершив переговори з польськими партнерами та Президентом міста Замость, відвідавши щорічну конференцію "Мистецтво співпраці", що відбулася 15 листопада 2012 р. в м.Казімежі Дольному, Польща...На наступному тижні плануємо підписати Угоду про співпрацю щодо початку реконструкції зоопарку в Луцьку та Замості в 2013 році та 2014 роках відповідно. У Луцьку буде збудоване нове містечко для ведмедів та левів, а також планується в рамках проекту підвести всі необхідні комунікації та зробити достойний благоустрій на території нашого зоопарку :)
Відповісти
Слухай Вася, яким чином ти економіку міста піднімати збираешся? Зоопарком???!!!???Для клоунів цирки придумали взагалі-то!Давай но цирк разом з аеропортом в комплексі замутимо.Чим не інвестпроект?
Відповісти
Слухай Петя, а ти це для "Вася" в оч1 повторити зможеш? Давай но замути ЦИРК)))
Відповісти
Останні новини
Під Луцьком перекинулось авто із агітацією заступника луцького мера
16 листопад, 2012, 09:05