Оркестр, оплески та квіти: у Луцьку назвали кращих вчителів і учнів

Оркестр, оплески та квіти: у Луцьку назвали кращих вчителів і учнів
У Луцьку у рамках міського свята-конкурсу "Учень року. Учитель року - 2017" нагородили кращих педагогів та учнів міста у низці номінацій.

Захід відбувся 19 травня у Палаці культури міста Луцька.

Перед входом до приміщення номінантів та їх близьких неповторної музикою зустрічав оркестр. Опісля, після реєстрації, їх зустрічали усміхнені курсантки та проводжали до актової зали.

У Палаці культури зібралися десятки педагогів, їх вихованців та батьків, які прийшли підтримати своїх дітей та разом із ними порадіти успіхам. Чимало людей прийшли із красивими букетами, а в залі панував піднесений настрій.

Для учасників свята виступали юні вихованці Палацу учнівської молоді, а також представники навчальних закладів міста які тішили присутніх своїми неповторними танцями та співом.

У рамках дійства вітали школярів, які захищали честь міста на всеукраїнських та міжнародних конкурсах, олімпіадах та змаганнях, науково-дослідницьких робіт Малої академії наук, учасників творчих конкурсів тощо. Відзначили й педагогів, які перемогли в номінаціях «Вчитель року» та міському етапі низки конкурсів.

Вітали присутніх представники міської влади, керівники освітніх відомств та голови профільних комісій. Першими свої нагороди отримали школярі-переможці у категорії «навчальні та творчі досягнення». Учнем року стала Марина Козуб – учениця 9 класу навчально –виховного комплексу №9.

Дівчинка була розчулена своєю перемогою.

«Ще рік назад я не могла уявити, що буду стояти на цій сцені з такою нагородою. Колись це було лише мріями маленької дівчинки, якимось бажанням, а сьогодні і це все стало реальністю», - сказала школярка. Вона висловила вдячність усім, хто був поряд та підтримував і давав можливість розвиватися

Переможці навчальних олімпіад, творчих та спортивних конкурсів – своєрідний взірець для плекання еліти. Тож цьогоріч учням, які мають високі досягнення у спорті, мистецтві, та беруть активну участь у громадському житті навчального закладу запровадили іменні стипендії міської ради у 22-ох номінаціях. Свідоцтва про присвоєння виплат урочисто вручили стипендіатам.

Не забули й про тих, хто запроваджував нові педагогічні ідеї і практики та стимулював учнів до високих досягнень. У рамках заходу нагородили й низку вчителів – переможців у номінації «Вчитель року». Переможницею в номінації «Біологія» стала Діана Василюк, у номінації «Інформатика» Наталія Каліш, у номінації «Музичне мистецтво» Наталія Бойко. Переможцями міського туру міського туру всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» став Сергій Ковальчук, міського туру конкурсу із предметів духовно –морального спрямування - Наталія Ропченкова. Низка освітян отримали відзнаки за перемогу у міському етапі всеукраїнського конкурсу «Шкільна бібліотека» - переможцями стали Світлана Антонюк, Олена Кривіцька та Тамара Ткачук.

Здобула перемогу у міському турі конкурсу «Молода надія дошкілля» Ніна Копа, у змаганні на найкращий інноваційний урок з фізкультури та урок фізкультури з елементами футболу став Олександр Сидорук.

Опісля вручили ще чимало дипломів, нагород, призів та подяк. Гості зустрічали кожног номінанта гучними оплесками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оркестр, оплески та квіти: у Луцьку назвали кращих вчителів і учнів
19 травень, 2017, 17:23