Бунт у Нововолинську: люди проти депутата

Бунт у Нововолинську: люди проти депутата
19-го травня мешканці будинку 1а на проспекті Перемоги у Нововолинську провели мітинг з вимогою призупинення дії рішення міської ради щодо приватизації частини підвального приміщення депутатом міськради Леонідом Климовичем.

Як повідомила голова ОСББ “Добробут-1а” Світлана Бузікова, про рішення міської ради мешканцям стало відомо лише 19-го травня, - пише БУГ.

На засіданні депутатської комісії за участю депутатів міськради Олени Чайки, Галини Панафідіної, заступника мера Андрія Сторонського жителів поінформували, що на їхній будинок існують документи на підвал площею 190 квадратних метрів – саме цю площу планується віддати Климовичу.

Мешканці обурені таким поворотом, адже це комунальна власність, яка повинна належати громаді. Аналогічне рішення приймалося без врахування прав та інтересів людей, які живуть в цьому будинку.

“Можливо, сам депутат Климович, розуміючи позицію людей, відмовиться від приватизації підвалу”, – говорить Світлана Бузікова.

Жителі будинку вимагають прозорого діалогу з депутатами міськради, звертаються також до мера Нововолинська з проханням на найближчій сесії міськради скасувати або припинити дію рішення про приватизацію від 24.02.17 року, створити робочу групу з вивчення даного питання.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бунт у Нововолинську: люди проти депутата
20 травень, 2017, 00:09