Директор цукрового заводу каже, що підприємство «підпільно» не працює

Директор цукрового заводу каже, що підприємство «підпільно» не працює
Голова наглядової ради ПАТ «Гнідавський цукровий завод» Ростислав Новосад запевняє, що виробництво на біоетанольному заводі дійсно зупинили, тож, чутки, нібито сморід продовжується від «підпільного» виробництва, не відповідають дійсності.

Про це він розповів 23 травня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань екології раціонального використання природних ресурсів.

«На сьогодні ми не можемо остаточно сказати, що проблемою є барда біоетанольного чи щось інше», – сказав посадовець. Адже, за його словами, виробництво повністю зупинено, натомість завод продовжує приймати на поля фільтрації фекалії із Вересневого.

Посадовець зазначив, що через припинення виробництва учора в заводу були «нульові надходження» фінансів. Внаслідок цього завод не зміг оплатити хімічних реагентів, якими здійснюють знезараження фекалій.

За словами посадовця, реальна кількість фекалій, яка надходить – 700-800 кубів щоденно. За словами голови наглядової ради, на підприємстві готові й далі долучатися та продовжувати дехімізацію та дегазацію, проте для цього потрібна підтримка міської ради.

Окрім того, необхідно терміново вирішити питання щодо відведення стоків з Вересневого у каналізацію міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А нахіба взагалі було ЗАВОДУ З ПЕРЕРОБКИ БУРЯКУ займатись УТИЛІЗАЦІЄЮ ГІМНА?! Це у нас тільки такий прогресивний розвиток технологій!?
Відповісти
Останні новини
Директор цукрового заводу каже, що підприємство «підпільно» не працює
23 травень, 2017, 11:36
В Україні стартувало ЗНО
23 травень, 2017, 11:26