Волиняни взяли участь в захопленні Львівської облради

Волиняни взяли участь в захопленні Львівської облради
У Львові націоналістичні сили, представлені партіями "Національний Корпус", "Свобода" та "Правий Сектор" а також рядом громадських організацій захопили приміщення Львівської обласної ради.

Причиною захоплення, як повідомляє сайт Zik, стала відмова депутатів прийняти звернення про амністію патріотів, продовження земельного мораторію та націоналізацію російського капіталу, як того вимагали націоналісти, що з самого ранку проводили мітинг під стінами облради.

Після оголошення депутатами відмови розглядати питання націоналісти почали прориватися в приміщення і до сесійної зали, в процесі чого виникали конфлікти з поліцією, яка застосувала сльозогінний газ. Націоналісти зі свого боку закидали обласну раду димами. Головуючий оголосила перерву, після чого велика частина депутатів залишила сесійну залу. На даний момент в приміщенні залишається більше сотні рішуче налаштованих націоналістів, які запевняють, що не будуть розходитись поки не виконають їх вимоги та частина депутатів, переважно від ВО «Свобода».

Участь у подіях, як відомо з Facebook Oлександра Дмитрука, взяли і півтора десятка волинських активістів "Національного Корпусу".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волиняни взяли участь в захопленні Львівської облради
30 травень, 2017, 15:49