В Україні оголосили призов офіцерів запасу

В Україні оголосили призов офіцерів запасу
Міністр оборони України Степан Полторак підписав наказ про призов офіцерів запасу на військову службу в Збройні сили України.

Про це повідомив начальник ГУ персоналу - заступник начальника штабу Генерального штабу ЗСУ Артур Артеменко, - пише Корреспондент.

"П'ять хвилин тому я отримав інформацію, що міністр підписав наказ про призов офіцерського запасу на військову службу за призовом. Тепер наказ буде відправлений до Мін'юсту. Термін призову складає 18 місяців", - повідомив він сьогодні на брифінгу в Києві.

Як зазначається, раніше міністр оборони України Степан Полторак закликав офіцерів запасу повертатися на службу в Збройні сили. Він зазначив, що Україні потрібні досвід і знання офіцерів запасу в непростий час.

Нагадаємо, в ЗСУ планують призвати близько 4 тисяч офіцерів запасу - тих, хто закінчив військові кафедри вишів, але раніше не служив.

Під час призову офіцерів запасу з числа випускників військових кафедр жінки і чоловіки залучатимуться до служби на рівних умовах.

"Всі - чоловіки та жінки - призиватимуться на рівних умовах. Хочу зазначити, що жінки довели свою здатність виконувати завдання, в тому числі, в районах проведення АТО, не гірше від чоловіків", - заявив заступник начальника Генштабу генерал-лейтенант Артур Артеменко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
все їм не йметься...
Відповісти
Останні новини
В Україні оголосили призов офіцерів запасу
30 травень, 2017, 22:12