Директор ЛПЕ: «Перестаньте маніпулювати підприємством»

Директор ЛПЕ: «Перестаньте маніпулювати підприємством»
Директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігор Грицюк стверджує, що ЛПЕ «свідомо використовується для «демонстрації м’язів» нинішніми керівниками міста».

Відповідну заяву він розмістив у себе на сторінці у Facebook.

Допис публікуємо без змін та правок:

«Шановні лучани!

У зв’язку із тим, що КП «Луцьке підприємство електротранспорту» свідомо використовується для «демонстрації м’язів» нинішніми керівниками міста, звертаюсь:

1. До колективу підприємства.

Шановні колеги! прошу проявити мудрість та витримку у непростий для Луцька час. Ми є комунальним підприємством, від нашої роботи залежить, чи встигне завтра на роботу медсестра та вчитель, чи зможе старенька бабуся потрапити до себе на дачу. З терпінням спостерігаю, як «працюють серед колективу» делегати від політичної партії, яка прагне контролювати підприємство. На щастя я не партійна людина. А зараз, тим більше, задумався про свої симпатії-антипатії у політиці. Щоб не відбувалось у політиці комунальні підприємства повинні працювати на лучан і для лучан.

2. До виконкому та депутатів міської ради.

Шановні ставленики лучан, перестаньте маніпулювати підприємством та настроями колективу. Не буду закликати до коректності. усі пильно спостерігаємо за подіями у міськраді.

Прошу взяти до відома, що я, як директор КП «Луцьке підприємство» відзвітував про результати роботи підприємства у 2016 році на біс. Кілька разів. Спокійно і смиренно. переважну кількість депутатів чогось зовсім не цікавлять фактичні результати роботи колективу, а те, що ми тягнемо і по мірі можливості зменшуємо борги минулих періодів – так і зовсім неважлива тема. звертаю вашу увагу, що нецільове використання коштів та обвинувачення керівника у нецільовому використанні коштів базуються на результатах відповідних перевірок. Такі були. І державна аудиторська служба, і рахункова палата. Перестаньте вводити людей в оману і розповідати, що Грицюк Ігор може кудись діти зарплату людей. Ладно це заявляє водій тролейбуса… Депутатам же негоже економіку на пальцях тлумачити.

Сьогодні Луцька міська рада боргує КП «ЛПЕ» за виконану роботу, а саме, за безкоштовне перевезення пільговиків 5 999 949,00грн. Цими коштами підприємство оплатить з/п працівникам, а також розрахується за спожиту електроенергію. І зніметься напруга. Усі необхідні документи та розрахунки є у наявності в мерії. Є також попередження про відключення ЛПЕ електроенергії. І це явно не тема для спекуляцій.

3. До лучан! Перш за все приношу вибачення за можливі незручності та дискомфорт, які будуть спричинені оголошеним страйком працівників ЛПЕ. Це політичне питання і шантаж. Вважаю це найпримітивнішим методом роботи. Лучани і гості роботу колективу ЛПЕ оцінюють по якості і безпечності перевезень, роботі кондукторів, дотриманню графіків руху. і тут нашому колективу є над чим працювати. І найбільш прикрими є спроби політизації ситуації на ЛПЕ саме тоді, коли стільки робиться для покращення дисципліни. Тут дії політиків явно не на користь лучанам. кількість смс, дзвінків, повідомлень в приват у ФБ – доказ для мене того, як багато зробили.

Вважаю своїм обов’язкам надати лучанам детальну інформацію і про проведені ремонти у депо, і про те, скільки латали рухомого складу, і про те, скільки зробили по автоматизації обліку ( яку просто припинили без аргументів).

Там, де працює реальне підприємство, зажди є цифри і конкретика. Хочу КП «ЛПЕ» жило і працювало для міста. робив і буду робити для цього усе можливе. І саме до цього закликаю колектив».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А він правильно каже. Політики між собою гризуться, а нам простим лучанам потрібно потерпати.
Відповісти
нехай ці шавки носять валідатори і не хамлять нам
Відповісти
напевне усе можливе робити більш не прийдеця Гуси пасти і то треба кепало мати
Відповісти
Чому це Грицюк не розкаже, як майже два місяці протягом 2016 року відпочивав у Польщі за кошти КП ЛПЕ? Як він там "переживав" за добробут мешканців міста та трудового колективу?
Відповісти
Директор ЛПЕ він хороша людина,він багато зробив для підпріємства...Він завжди відстоював щоб вчасно виплатили зарплату,даже хоть як кажуть вона не велика...Він відстоював ремонт даного підпріємства...Просто наша перемінна влада не дає йому нормально працювати...Які б не були директора,коли не має підримки міської влади то вони всі будуть поганні...щоб не було б....
Відповісти
Останні новини
Директор ЛПЕ: «Перестаньте маніпулювати підприємством»
07 червень, 2017, 23:13