Лучани вже традиційно скаржаться на роботу маршруток

Лучани вже традиційно скаржаться на роботу маршруток
На лінію оперативного реагування 15-80 протягом 2 тижнів лучани 21 раз зверталися зі скаргами на роботу маршрутних автобусів.

Про це під час оперативної наради 13 червня повідомила директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як.

Найчастіше нарікання стосувалися відсутності рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал руху автобусів та недотримання графіків руху. Є скарги й стосовно відсутності автобусів на кінцевих зупинках та занедбаний технічний стан на маршрутах №4, 9, 10, 12, 14, 19,22,23,24, 25, 31, 33, 47.

Карп’як зауважила, що всі звернення передали для моніторингу та вживання заходів в управління транспорту та зв’язку.

Окрім того, ще 11 дзвінків стосувалися неналежного руху тролейбусів – їх переадресували на Луцьке підприємство електротранспорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
одиниці скаржаться, а основне стадо саме ж таке свинство з боку перевізників і водіїв і підтримує. Була свідком ситуації не так давно, яка здивувала , мякко кажучи, коли в 31 першій маршрутці одна пасажирка, прочекавши маршрутку сорок п"ять хвилин і втративши терпець, почала виясняти у воділи чого так довго не було маршрутки, то пасажири які вже сиділдли в салоні на неї ж і накинулись, "а шО ви хочете від водія, то винен перевізник, можете і пішки пройти, і на на таксі проїхати", ну п.дець повний(пардон за мій французький) з них здерли плату по чотири грн, при цьому обіціяючи гарантоване пАкращення,а замісь цього обдрипана, брудна маршрутка, яка їздить раз в сорок хвилини в кращому разі, а раніше їздила через двадцять, а вони не те що мовчки оце терплять, а щей захищають цей бардак за свої ж гроші!
Відповісти