В Україні вводять нові білети з правил дорожнього руху

В Україні вводять нові білети з правил дорожнього руху
Вже наступного тижня у сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ України почнуть запроваджувати нові екзаменаційні білети з правил дорожнього руху (ПДР).

Про це заявив очільник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій під час відкриття нового центру в Києві, – повідомляє 5 канал із посиланням на Укрінформ.

«У нас заплановано на наступному тижні запровадження нових екзаменаційних білетів (з ПДР – 5.UA)», – зазначив він. Криклій уточнив, що громадське обговорення нових білетів показало «шалені» результати: міністерство отримало понад 110 тисяч зауважень та пропозицій. До цього процесу залучилися громадяни з усієї України, в тому числі і з тимчасово окупованого Криму – 11 тисяч загалом.

Про отримання посвідчень водія він також додав: «До кінця року ми також обов'язково запустимо вже фіксацію іспитів як теоретичної, так і практичної частини іспитів на камери. Будемо ліквідовувати ті корупційні компоненти, на які постійно скаржилися громадяни, і треба буде забувати про якусь навіть теоретичну можливість придбати права, не маючи знань».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Україні вводять нові білети з правил дорожнього руху
13 червень, 2017, 14:08