Лучанам монетизують частину субсидії

Лучанам монетизують частину субсидії
Лучанам повернуть частину невикористаної субсидії для відшкодування витрат на оплату спожитих газу та електрики.

Про це повідомили у Луцькій міськраді.

Департамент соціальної політики до 1 вересня 2017 року за списками «Волиньобленерго» та «Волиньгазу» проведе повернення частини невикористаної суми субсидії для відшкодування витрат на оплату послуг з газо- та електропостачання. Мова йде про частину, яка в еквіваленті не перевищує вартості (станом на 1 травня нового опалювального сезону) 100 кубометрів газу та 150 квт*г електроенергії (в разі використання природного газу або електропостачання для індивідуального опалення).

«Згідно з наданими списками, визначені громадяни, які є заявниками-отримувачами житлової субсидії, будуть запрошені до громадської приймальні департаменту та його філій із заявою, паспортом, ідентифікаційним номером та відкритим банківським рахунком на соціальні виплати для проведення монетизації визначеної суми субсидії. В разі необхідності монетизація визначеної суми субсидій може бути повернена через відділення поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта», - йдеться у повідомленні.

Для отримання більш детальної інформації можна звертатись до громадської приймальні департаменту соцполітики Луцької міськради за адресою: пр-т Волі, 4а, каб.109 або до філій департаменту за адресами: вул. Бенделіані,7 та пр-т Соборності, 18.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.