Опитування: 65,7% лучан проти тролейбусної «реформи Петрочука»

Опитування: 65,7% лучан проти тролейбусної «реформи Петрочука»
65,7% лучан, які взяли участь в опитуванні Інформаційного агентства ВолиньPost, виступають проти пропозиції підняти вартість проїзду в тролейбусах.

Опитування проводили у неділю, 18 червня.

Нагадаємо, 15 червня заступник в.о. мера Ігоря Поліщука Костянтин Петрочук на зустрічі із працівниками ЛПЕ заявив, що потрібно збільшити прибутки підприємства.

Зокрема, за рахунок підвищення вартості проїзду. Це, на його думку, сприятиме розвитку підприємства і покращить фінансовий стан ЛПЕ.



Задля того, аби дізнатись думку лучан, представники вийшли на вулиці Луцька та опитали 700 людей в різних частинах міста щодо можливого підвищення вартості проїзду в луцьких тролейбусах.

За результатами опитування 65,7% висловились, що це неприпустимо і ганебно.

18,6% сказали, що не користуються тролейбусами, тому їм байдуже. І лише 15,7% опитаних лучан підтримують так звану «реформу Петрочука».

До слова, Ігор Поліщук після заяви Петрочука, мабуть, аби уникнути утворення соціальної напруги, «виправив» свого заступника і пообіцяв, що підвищення проїзду не буде. Однак шляхів виходу з фінансової кризи на комунальному підприємстві не вказав. Тому питання про повну зупинку тролейбусів в Луцьку через недофінансуванн залишається відкритим.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Продовжіть роботу тролейбусів до 21.00 год і виручка значно зросте. В той час, коли люди саме їдуть з роботи, тролейбуси їдуть в депо. А потім плачуться на недостатню виручку...
Відповісти
зупинити всі тролейбуси! Ходити пішки - зміцнювати здоровя.
Відповісти
Гроші,які вклали в закупівлю валідаторів,краще б використали на оновлення тролейбусів. Попіарились,гроші відмили і де ті валідатори? На запитання про валідатор кондуктори вже і не реагують
Відповісти
Піднімуть ціну на проїзд, а через місяць - два працівники будуть знову бастувати через те що їм не платять зарплатню. Отже, ціна піднімиться - начальники більше будуть красти грошей.
Відповісти
Останні новини
Опитування: 65,7% лучан проти тролейбусної «реформи Петрочука»
21 червень, 2017, 10:53