Аварія у Луцьку: позашляховики потрощили «передки»

Аварія у Луцьку: позашляховики потрощили «передки»
Два позашляховики зіткнулися на перехресті в Луцьку.

Аварія трапилася 21 червня.

Зокрема авто не розминулися на перетині вулиць Ківерцівської, Стрілецької, Набережної та Героїв УПА.

За словами очевидців, позашляховик KIA їхав із вулиці Героїв УПА у бік вулиці Стрілецької. Інше авто рухалося з Набережної в бік Ківерцівської.

У результаті зіткнення в обох автомобілів значні пошкодження перед частини. Обидва учасники аварії звернулися до лікарів.

На місці працює патрульна поліція.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія, НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В умовах війни та загибелі сотень українців купівля чиновниками дорогих автомобілів – це ганебно. Тоді ними керують тваринні інстинкти.
“Дуже багато людей на посадах розглядають їх, як доступ до корита. Коли до нього дориваються, планка падає на всі обмеження. З середини вилазить найгірше. У чиновників досить примітивний набір: дорога їжа, сауни, дівчата, поїздки за кордон, яхта, будинок. Також елітна машина. При чому не за свій рахунок. А за гроші громади. Рішення ради, щодо купівлі таких машин – є злочином проти людей”.Чиновники мають бути ближчими до людей та їздити на дешевшому транспорті, або ж, взагалі, на громадському:

“Навіть, королі Швеції чи прем’єр-міністри в Скандинавських країнах їздять на велосипедах чи на громадському транспорті. Це вважається цілком нормальним. Посада – не для того, щоб нею хизуватися. Якщо ж чиновник не вирішує проблеми громади, а турбується лише про себе, його треба знімати. Бо він, мовляв, не може їздити на громадському транспорті. Лише, наприклад, на Infiniti. Така вертикаль вибудовується в бандитських державах. Де на чолі кланово-корпоративна група. Їм потрібні розпусники, збочинці та клептомани. Якщо в людини в голові тільки елітні машини, буде виконувати всі накази
Відповісти
Зову ці укр номери
Відповісти
До чого тут твоя "тріада"?
І заздрість - не хороша штука.
Відповісти