Волинські волонтери повезли допомогу бійцям

Волинські волонтери повезли допомогу бійцям
Активісти Волинської спілки ветеранів Афганістану вкотре відправилися на схід України з безцінним вантажем.

Волонтери зібрали найнеобхідніше продукти харчування, нову військову форму, ліки, запчастини до «бойових колісниць» та інші речі, які так необхідні на фронті, - повідомили в Українській спілці воїнів Афганістану.

Волотери везуть відремонтований автомобіль швидкої допомоги на причепі. Цей автомобіль стане в нагоді бійцям на передовій у зоні АТО. Ще один автомобіль Т-4 своїм ходом відправиться в зону бойових дій, де допомагатиме військовим виконувати бойові завдання.

Незмінний екіпаж у складі Олександра Положевця, Віталія Лісецького і Василя Пристайчука вже давно перестав рахувати свої поїздки на схід України.

«Повертаючись з однієї поїздки відразу починаємо готуватися до іншої, наш автомобіль із емблемою Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) знають по всій лінії фронту», – розповідає голова Волинської обласної організації УСВА Григорій Павлович.

Волонтерський десант побуває в розташуванні бійців 14-ї бригади, а також – в найбільш «гарячих точках» – станиці Луганській, Новому Айдарі, Щасті, Красногорівці, Авдіївці, Мар'їнці, Пісках.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські волонтери повезли допомогу бійцям
22 червень, 2017, 08:00