У Поліщука вимагають провести громадські слухання щодо смороду

У Поліщука вимагають провести громадські слухання щодо смороду
У Луцьку триває збір підписів під звернення з вимогою до в.о. міського голови Луцька Ігоря Поліщука (на фото) провести громадські слухання щодо смороду.

27 червня збір здійснювали в 4-х районах міста: центр, вулиця Львівська, ДПЗ і Вересневе. На останній локації збір проводять місцеві активісти, на решті - учасники "Національного корпусу".

Як повідомив представник цієї організації Олександр Дмитрук в коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost, за день зібрали понад 530 підписів.

Збір триватиме ще декілька днів. Опісля завершення ці підписи передадуть міській раді та вимагатимуть призначення дня громадських слухань.

Нагадаємо, сморід "тероризує" місто та сусідні села з травня. Одна з причин смороду - поєднання відходів біоетанолу на території цукрового заводу з каналізаційними стоками мікрорайону Вересневе.

На початку червня на мікрорайон приїжджав голова облради Ігор Палиця та керівництво міської ради на чолі з в.о. мера Ігорем Поліщуком. Вони обіцяли вирішити проблему смороду, однак значного результату поки нема. Тим часом на заводі повідомили, що виробництво зупинили.

19 червня через сморід пікетували міську раду.

А 24 червня до народного депутата Ігоря Лапіна звернулися лучани з ДПЗ, які просять його "підняти проблему" на центральний рівень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пока "слухання" слушают и обговаривают, то вонь всё равно присутствует. Тянут время дабы не решать проблему.
Відповісти
Останні новини
У Поліщука вимагають провести громадські слухання щодо смороду
28 червень, 2017, 13:29