4К телевізор – пристрій, який зробить ваше життя ще яскравішим*

4К телевізор – пристрій, який зробить ваше життя ще яскравішим*
Уже на протязі багатьох років перегляд телевізора являється невід’ємною частиною життя багатьох людей. У зв’язку з цим і попит на телевізори досить великий, що змушує виробників постійно створювати нові, удосконалені моделі. Ну а яскравим прикладом прогресу у виробництві даних пристроїв сьогодні являється 4К телевізор.

Що являє собою дана модель і якими перевагами володіє?

Якщо ще декілька років тому телевізори створювалися лише з метою перегляду програм, фільмів, які транслювалися однаково для всіх, то сьогодні телевізор являється в рази функціональнішим пристроєм. Що мається на увазі?

Сучасні 4К телевізори, які виготовляє компанія KIVI, мають цілий ряд переваг. Серед них:

• Потужність. Такі моделі оснащені 4-х ядерним процесором з графічним ядром нового покоління, що дозволяє в рази швидше запускати пристрій та переглядати фільми без будь-яких заминок.
• Більше пам’яті. 4К телевізор має в два рази більше постійної та оперативної пам’яті, порівняно з іншими моделями.
• Доступ до високошвидкісного Інтернету. Мова йде про WiFi 5G, завдяки якому ви можете не просто дивитися улюблені телепередачі, а й грати різноманітні ігри та завантажувати необхідні додатки. До того ж, тепер вам не доведеться підлаштовуватися під графік показу улюбленого серіалу – переглянути його ви зможете у будь-який зручний час саме завдяки доступу до високошвидкісного Інтернету.
• Наявність Bluetooth. Завдяки даній функції обмін інформацією між пристроями став ще доступнішим.
• Удосконалене управління. Пульт до 4К телевізорів має стійкий сигнал Bluetooth, вбудований мікрофон для передачі голосових команд на ТБ та додаткові мультимедійні кнопки. Крім цього, управляти ТВ KIVI тепер можна за допомогою смартфону.
І це далеко не весь перелік переваг, які чекають на вас при покупці 4К телевізора від компанії KIVI. Адже великим плюсом являється і якість кожного пристрою даного бренду, високий рівень якої забезпечується завдяки міжнародній систему контролю ISO 9001 під наглядом європейських експертів. До того ж, компанія дбає про своїх користувачів, а тому гарантує кожному цілодобову підтримку.

Навіть якщо у вас виникають якісь питання, що стосуються телевізорів, ви завжди можете зв’язатися зі спеціалістом call-центра і без проблем отримати консультацію. При необхідності можливе і сервісне обслуговування кожної моделі.

У будь-якому випадку, купівля 4К телевізора стане кращим варіантом для наповнення вашого відпочинку новими емоціями та комфортом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: телевізор
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
4К телевізор – пристрій, який зробить ваше життя ще яскравішим*
28 червень, 2017, 14:09