Якісні і привабливилі меблі для вітальні*

Якісні і привабливилі меблі для вітальні*
Вітальня – важлива частина будь-якого будинку, її серце, місце, де проходять найприємніші зустрічі і найцікавіші бесіди. Будь вона, мало не єдиним приміщенням в квартирі або однією з величезної кількості кімнат приватного будинку, її облаштуванню варто приділити особливу увагу. Найкраще купити вітальню комплектом на сайті СоюзМебель, який безпосередньо співпрацює з провідними вітчизняними та зарубіжними виробниками, що дозволяє пропонувати продукцію високої якості за доступними цінами.

Як облаштувати вітальню

Меблі для вітальні представлені в широкому асортименті різних моделей, які повинні бути не тільки привабливими зовні, а ще й практичними і довговічними. При оформленні приміщення з нуля, перш за все, слід скласти список необхідних виробів. Їх кількість залежить від розмірів кімнати: вона не повинна бути надто завантаженою, але й порожня вітальня стане «холодною» і незатишною.

Далі потрібно визначитися зі стилем, в якому приміщення буде облаштоване. Сьогодні на ринку представлено безліч меблів, виконаних в різних напрямках, починаючи від класики і до сучасних хай-тека, модерну та інших. Який би з них Ви не обрали, Вам не обійтися без трьох основних складових вітальні:
• дивана;
• ТВ-стінки;
• книжкової шафи.

Жителям однокімнатних квартир, в яких приміщення виконує відразу декілька функцій, належить укомплектувати його максимально практичними і ергономічними меблями. У цьому випадку підійде розкладний диван, який буде використовуватися вночі для сну, а вдень для прийому гостей. Столову варто об'єднати з кухнею, залишивши в вітальні тільки невеликий журнальний столик, який можна використовувати для чаювання або легких перекусів.



Вибір меблів для вітальні

Обставляючи вітальню, варто купувати тільки потрібні предмети, що дозволить уникнути витрати зайвих грошей і не захаращувати приміщення. Найчастіше в кімнаті розміщують такі меблі, як:

• буфети або стелажі;
• комоди;
• стінки і шафи-купе;
• журнальні столики;
• м'які меблі;
• підлогові або настінні дзеркала;
• елементи декору.

Почати можна з покупки дивана, до якого подається безліч вимог. Виріб повинен бути міцним, довговічним, зручним в експлуатації і привабливим зовні. Найкраще віддати перевагу моделям, каркас яких виконаний з МДФ – цей матеріал не настільки дорогий, як натуральне дерево, але в той же час він досить міцний і довговічний. Якщо паралельно диван буде використовуватися для сну, необхідно знайти модель з простим і зручним механізмом складання, щоб ця процедура не займала багато часу і сил. Для невеликих приміщень варто вибрати модель з висувними ящиками і нішами, в яких можна буде зберігати речі, які не вмістилися в шафу.

Якщо дозволяє простір, крім дивана в кімнаті можна розмістити крісла і пуфи, підібрані в тому ж стилі. Добре, якщо це буде один комплект. Оббивка м'яких меблів повинна бути красивою, зносостійкою і простою у догляді.

Ще один важливий момент – вибір стінки. Практичні, функціональні меблі стануть гідною прикрасою кімнати, при цьому їх можна використовувати для розміщення величезної кількості речей від книг і посуду до телевізора. У комплекті може йти шафа-купе, необхідна для зберігання одягу і взуття. Якщо зробити її дверцята дзеркальними, можна візуально розширити приміщення. У маленьких кімнатах, де місця для стінки немає, часто розміщується тумба-комод – також досить практична модель, яка відмінно підійде для установки телевізора і зберігання найнеобхідніших речей.

Всі меблі для вітальні купити за вигідною ціною можна в спеціалізованому інтернет-магазині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: меблі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.