У Луцьку знову смердить

У Луцьку знову смердить
У Луцьку знову скаржаться на сморід.

Зранку неприємний різкий запах відчули в центрі міста, зокрема, про сморід написали люди, які перебували на вулицях Шевченка та Лесі Українки.

Нагадаємо, сморід "тероризує" місто та сусідні з ним села понад місяць. Одна з причин смороду - поєднання відходів біоетанолу на території цукрового заводу з каналізаційними стоками мікрорайону Вересневе.

Нагадаємо, два тижні тому на мікрорайон приїжджав голова облради Ігор Палиця та керівництво міської ради на чолі з в.о. мера Ігорем Поліщуком. Вони обіцяли вирішити проблему смороду, яка "тероризує" місто.

Однак лучани досі не можуть дочекатись від влади обіцяного.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
9,00 над Луцьком стоїть солодкий запах партії Гімна чи то Укропу?
Відповісти
Дуже смердить в Старому місті. І не місяць,а роками періодично.Сьогодні повний жах.
Відповісти
Прокинулася в сьомій ранку від сморіду.Киівский майдан.Нестерпне бажання макнути головою в ту бадягу всіх причетних.Або вилити дерьмовозку під будинок та в машину власника
Відповісти
Живу на ЛПЗ. В нас вже третій день смердить страшно! Дзвонила напевно разів 10 у міську раду, сваришся, просиш - їм все однаково. Сьогодні то взагалі - зранку ЛПЗ здох!
Відповісти
Також смердить!!! Ні з дитиною на вулицю вийти спокійно не можливо, ні вікна відкрити.... Невже смердить тільки простим людям, а нашій владі пахне?
Відповісти
Місяць??? Це знущання ще в березні розпочалось! Просто тоді страждало Вересневе, Львівська і ГПЗ. В інші райони міста не затягувало так. Тепер майже всі куточки міста "насолоджуються" пахощами, до яких владі діла зовсім нема. Поговорили - пообіцяли - закрутилися в своїх проблемах - забули.Банальний алгоритм...
Відповісти
Сморід скрізь ,особливо зранку і ввечері, райони" балки" і з/ д зокзалу, неможливо дихати.де наша влада? У львові сміття а в луцьку сморід.ми йдемо в європу? Welcome to Ukraine. Хто до нас приїде, які враження залишаться, сором.
Відповісти
раніше смерділо здохлятиною а тепер какашками. бачте всетаки є зміни
Відповісти
Доброго дня. Шановні, підкажіть, а звертались до екологів, яка їхня відповідь. Чи є офіційний висновок, що ж все таки пахне?!
Відповісти
Ось відповідь екологів: http://www.volynpost.com/news/93202-u-derzhekoinspekcii-vidpovily-na-zapyt-lapina-schodo-smorodu
Відповісти
Останні новини
У Луцьку знову смердить
12 червень, 2017, 09:10