Громада під Луцьком облаштувала центр села

Громада під Луцьком облаштувала центр села
Центр Жидична облаштували небайдужі мешканці спільно з сільською радою та Жидичинським Свято-Миколаївським монастирем.

Зокрема громада долучилася до чергової стадії розбудови парку ім. Данила Галицького, – повідомляють на сторінці Громада Жидичин у Facebook.

«Шануючи свою країну, розуміючи суть Основного Закону країни, ми намагаємося втілювати його в практичних кроках. Коли йдеться про практичну сторону основного Закону, насамперед йдеться про любов до своєї держави та її розбудови. Звичайно, ми не можемо змінити країну водночасі, але саме такими маленькими проектами ми закладаємо міцну основу», сказала голова сільської ради Юлія Дащук.

Згідно з рішенням виконкому Жидичинської сільської ради від № 31 від 24.03.2017 р., відповідальність за благоустрій території (про яку йдеться) покладено на Свято-Миколаївський чоловічий монастир. Власне за їхньої ініціативи та їхніх прихожан і відбувається розбудова парку ім. Данила Галицького.

Варто зазначити, що участь в реалізації проекту беруть не лише мешканці с.Жидичин, а й небайдужі лучани. Дякуючи їм маленькі жидичани вже сьогодні можуть користуватися дитячим майданчиком, ховатися від палючого сонця у красивій альтанці та користуватися пішохідною доріжкою та велостоянкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.