Директор ЛПЕ заявляє про рейдерське захоплення підприємства

Директор ЛПЕ заявляє про рейдерське захоплення підприємства
Директор КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігор Грицюк заявляє про рейдерське захоплення підприємства і можливе банкрутство.

Про це він заявив на своїй сторінці в мережі Facebook, - пише «Волинське агентство розслідувань».

Зокрема, Ігорю Грицюку про нововведення розповіли самі водії тролейбусів, які були присутні на зборах.

«Сьогодні у нас на підприємстві відбувались аномальні явища. В.о. директора Бабич Володимир Дмитрович сьогодні ознайомлював з підприємством «нового-старого» директора Пуца В.В.. Все розпочалось із знайомства з Адміністрацією, водій Черчик А.Д. також був присутній в якості головного радника непризначеного директора. Пізніше на конференції по прийняттю колективного договору Пуц В.В. повідомив що він 100% майбутній директор і сьогодні прийняття колективного договору відміняється до призначення його директором», – повідомив Ігор Грицюк, якого досі не ознайомили в законному порядку з наказом про звільнення його з посади директора ЛПЕ.

Він розповів, що під час зборів трудового колективу Андрій Черчик зауважив, що підняття зарплат буде тільки для водіїв, а Володимир Пуц в свою чергу доповнив, що кондуктори для своїх потреб собі «вкрадуть», а ремзона – обійдеться.

«Також гуру чи горе-менеджменту заборонив головному бухгалтеру сплачувати будь-які податки. Тим часом на підприємство потрапив новий директор Ліщина Андрій, який заявив, що він справжній майбутній директор а не самозванець Пуц. Ліщина Андрій твердо заявив, що його на підприємство відправив Поліщук І.І. для того, щоб вникати в роботу підприємства. Заступником Андрія буде славнозвісний «папереднік» Грицанчук І.І., з яким вони планують обкатувати по контактній мережі ЛПЕ білоруські тролейбуси, які на Україні представляє фірма «Янікс», – заявив Ігор Грицюк.

Також він зауважив, що найцікавіше тільки розпочинається.

«Слідкуйте уважно за БАНКРУТСТВОМ ЛПЕ», – додав він.

Варто зауважити, що саме за часів роботи Володимира Пуца директором, Луцьке підприємство електротранспорту заборгувало понад 9 мільйонів податків до казни, на що було нараховано близько 12 мільйонів пені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце укроп каламутить воду в місті...
Відповісти
Ось Вам яскравий приклад як в угоду "політичним" векторам знищують ціле підприємство! Шкода, що працівники не усвідомлюють, що за цими маніпуляціями - могила!
Відповісти
До Грицюка І. Ти знаеш мій номер мобільного телефона. Міг позвонити і спитати. Бачу ти став бабою базарною і пишеш бабусіни казки.Ти краще напиши скільки кримінальних справ відкрито СБУ, прокуратурою, податковою і за що!І згадай тих, хто проходить по тих справах - читачам буде цікаво знати, як витрачались і розкрадалися їх кошти.Не лізь в політику! Іноді краще жувати, ніж говорити.!!!
Відповісти