На лідера волинського «УКРОПу» написали заяву в поліцію

На лідера волинського «УКРОПу» написали заяву в поліцію
На лідера волинського "УКРОПу", депутата обласної ради В'ячеслава Рубльова написали заяву в поліцію, звинувачуючи в рейдерстві.

Наприкінці червня відповідний документ до обласного управління Національної поліції передав директор музею-скансену в Рокинях Олександр Середюк.

Нагадаємо, обласна рада, в якій керує "укропівська" більшість припинила фінансування музею з аргументами, що музей має сам на себе заробляти, звинувачуючи Середюка у приховуванні інформації про фінанси.

Однак директор ці закиди відкидає. Він розповів, що зібрав усі необхідні документи та подав їх облраді. Але діалогу, коли приїхала на перевірку спеціальна комісія не вийшло, так як комісія була налаштована не вивчити діяльність музею, каже Середюк, не вникнути у його проблеми, а знайти недоліки та "горіхи", щоб зліпити компромат на музей та директора.

Через скорочення фінансування з музею звільнили всіх працівників, а директор перебрав їх функції на себе.

"Дирекції музею набрид цей шантаж, надумані звинувачення, поширення неправдивої інформації з боку службових осіб таких, як заступник голови обласної ради з гуманітарних питань Романа Карп’юка, Сергія Дмитрука та інших. Я уже звернувся із заявою в Головне управління поліції у Волинській області на предмет перевірки дії статті 219 ККУ (Доведення до банкрутства), а також до Начальника КРУ у Волинській області з метою перевірки фінансово-господарської діяльності Музею-скансену", - сказав у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost Олександр Середюк.

Крім того він повідомив, що винним у цій ситуації вбачає лідера волинського "УКРОПу", депутата обласної ради В'ячеслава Рубльова.

10 липня відбувся перший допит Середюка у цій справі і він сподівається, що поліція оперативно її розслідує.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО "НАЇЗД" "УКРОПу" НА СЕРЕДЮКА

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рубльов - це "русскій мір",замішаний на укропі. йому пох сканен разом з Середюком. Його повязує з Україною лише українське сало, яке лежить у нього на столі. Ці фарбовані лукаві кремльовські лиси підуть за тими, хто дасть більше на одну гривню. Матір рідну продадуть.
Відповісти
однобоке висвітлення. все гірше і гірше. А де коментар депутатів, де їхні аргументи щодо розтрати?
Відповісти
АА це хіба не позиція укропу і їх депутата

"Нагадаємо, обласна рада, в якій керує "укропівська" більшість припинила фінансування музею з аргументами, що музей має сам на себе заробляти, звинувачуючи Середюка у приховуванні інформації про фінанси"
Відповісти
Час від часу читаю ваші статті. Більшого цинізму немає жодне видання , просто брехлива газета , дуже неприємно.
Відповісти
Це партія "Борщівник"
Відповісти
Укроп це чисто жидівська партія
Відповісти
Останні новини
На лідера волинського «УКРОПу» написали заяву в поліцію
10 липень, 2017, 17:40