Слухань щодо смороду не буде: у мерії проігнорували майже 4 тисячі лучан

Слухань щодо смороду не буде: у мерії проігнорували майже 4 тисячі лучан
У міській раді відмовили у проведенні громадських слухань майже 4 тисячам лучанам через формальність. Людей фактично проігнорували.

Про це в Facebook повідомив громадський активіст Дмитро Климук.

"Сьогодні (13 липня, - ред.) відбулись збори оргкомітету по проведенню громадських слухань, які ініціювали депутати, а саме Костянтин Петрочук, також мав бути присутній Григорій Пустовіт. На зборах планувалося обговорити питання про перенесення громадських слухань з 19 на інше число, так як міськрада не надрукувала інформацію про дату місце та час проведення зборів у ЗМІ та Луцькому замку, хоча обіцяли, що зроблять це. Більше того вони навіть не виставили жодної інформації на своєму сайті", - написав він.

"Але питання про перенесення не обговорювалося тому, що в телефонному режимі надійшла інформація від заступника мера про те, що Пустовіт підписав ще зранку відмову у проведенні слухань, бо неправильно оформлені підписні листи, а отже наших 3823 підписи для нього не є підставою для обговорення проблеми смороду з громадою Луцька. Повідомили що нам треба збирати ще раз підписи, бо в нас зазначено, що в.о. мера Ігор Поліщук, а він вже змінився!" - обурюється Дмитро Климук.

"Особисто вважаю, що це наруга над всіма жителями ДПЗ, Вересневого та Львівської, які масово підписалися під зверненням провести слухання, та над всіма лучанами, яким вже остогид той сморід. Міська влада вибрала програшну тактику затягування часу. Як на мене це лиш згуртує усіх проти недієздатної міськради", - додав він.

Нагадаємо, сморід "тероризує" місто та сусідні села цього року від березня. Одна з причин смороду - поєднання відходів біоетанолу на території цукрового заводу з каналізаційними стоками мікрорайону Вересневе.

На початку червня у мікрорайон приїжджав голова облради Ігор Палиця та керівництво міської ради на чолі з в.о. мера Ігорем Поліщуком. Вони обіцяли вирішити проблему смороду.

Однак лучани досі не можуть дочекатись від влади обіцяного. А 24 червня до народного депутата Ігоря Лапіна звернулися лучани з ЛПЗ, які просять його "підняти проблему" на центральний рівень.

10 липня активісти передали майже 4 тисячі підписів лучан під вимогою провести громадські слухання щодо смороду, але в мерії через формальність людям відмовили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мерія.Яке слово.Це збіговисько злодіїв і корупціонерів і не білше.А в.о."мера"-це ж "гордість" лучан,як і попередній.
Відповісти
казав же, що будуть "громадські нюхання"!
Відповісти
всім байдуже, це великі гроші і сморід буде постійно! а ви лучани травіться далі ....
Відповісти
У людей скоро закінчиться терпіння.І підуть вони бити вікна і морди у міськраду.
Люди вже добре навчені революцією і війною, а влада дограється. Не варто ігнорувати
"біль" тисячі жителів Луцька і навколишніх сіл. І думати лише про свої кармани.

Відповісти
І що тепер, невже люди зупиняться???? Тому пустоцвіту треба відро під стіл, може тоді щось будуть робити.....
Відповісти
Зверніть увагу!!! Відмовили усно (в телефонному режимі). А потім пан Поліщук звинуватив нас у тому, що ми вдаємося до маніпуляцій. Мовляв нас дезінформували (сам заступник мера!!!), і що слухання відбудуться,як і планувалось 19 липня. Напевно по таких важливих питаннях в.о.мера та їх заступники між собою не комунікують! А ще Поліщукове "готуйтеся до слухань" та "нам є чим прозвітувати і про що сказати" звучить як погроза!!!
Відповісти
Ніхто нікуди не піде, бо ви отара продажних овець, а не нація.
Відповісти
Шеф живе в Женеві а шавки "керують". Ви себе бачите укропи зі сторони, ви стадо баранів на що ви надієтеся на Моісея Коломойського і Корбана?
Відповісти
Останні новини
Слухань щодо смороду не буде: у мерії проігнорували майже 4 тисячі лучан
14 липень, 2017, 09:00