«Ви зрадили Миколу Романюка», - лучанин до депутата Ткачука

«Ви зрадили Миколу Романюка», - лучанин до депутата Ткачука
У Луцьку другий день неспокійно біля намету на ЛПЗ, в якому збирають підписи за відкликання п'ятьох депутатів міської ради - Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка, Сергія Булу, Костянтина Петрочука та Аркадія Соломатіна. Активісти працюють тут уже два дні - 14 та 15 липня.

Нагадаємо, у Луцьку створили ініціативну групу, учасники якої працюють над відкликанням п'ятірки міських обранців. Їх можуть позбавити мандатів уже за два місяці.

14-го липня до намету на ЛПЗ підійшла група осіб різного віку, які поводили себе агресивно, різко висловлювалися в бік активістів, які збирають підписи. Дійшло навіть до погроз.

А 15-го липня ці люди повернулись і події повторились. Щоправда, разом з ними прийшов депутат Євгеній Ткачук. Він стверджував, що активісти не мають права проводити збір підписів. Мовляв, не отримали відповідного погодження від міської ради. Однак це неправда, адже вони подали відповідне повідомлення про проведення акції у строках, які передбачені законами України.

Після цього розпочалась дискусія між тими, хто підтримує відкликання депутатів та їхніми опонентами. Один з лучан дорікнув Ткачуку, що той зрадив покійного міського голову Луцька Миколу Романюка. Коли ж прихильники Ткачука почали розповідати, що депутат дуже багато зробив для району, їм відповіли: всі роботи проводились за кошти бюджету, тобто гроші, які беруться з податків лучан.

Також на місце події викликали патрульну поліцію, проте правоохоронці сказали, що жодних порушень у діях активістів, які збирають підписи у діях депутатів, немає.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кащіку хана. Огонія пачалася. Калеса крутити далі
Відповісти
Бісяться, немов ошпарені
Відповісти
Я не захищаю депутата , але вибачте при чому тут зрада Романюка . Залиште маніпулювання іменем Романюка в інтересах певних політичних сил, нехтуючи інтернсами лучан.
Відповісти
Пане Євген за все потрібно платити! Ви як ніхто це знаєте...
Відповісти
Дуже погано виглядає Ткачук в цій ситуації. Немає що сказати.
Відповісти
Обка"""ся депутат. Від ко""та відірвуть.... П*******
Відповісти
Женіка треба судити за корупцію з землею!
Відповісти
Теща як за зятя мазу тягне... :)
Відповісти
Ткачука на палю!!!!! Таких як він гнати треба, сьогодні він пройшов в міську раду від партії (тобто за нього ніхто не голосував) і зрадив її, а завтра Батьківщину продасть. Не треба мати вищу освіту, щоб зрозуміти що це гнила людина!!! Його вчином сам про себе говорить.
Відповісти
я також вважаю що це зрада! це потрібно довести до кінця щоб іншим на майбутнє було повчально .
Відповісти
А ще треба прокуратурі зайнятись земельними оборудками цього ділка, коли придворові території він під свої магазини виводив. А ще "рєшенія зємєльних вапросів", підніміть його діяльність, кому чому і за скільки.
Відповісти
А Женік пішки прийшов? Не хотів, щоб виборці побачили тойоту ленд крузер за 100 тис доларів?
А звідки грошики? Земелька...
Наївні тітки з ДПЗ, якраз завдяки Романюку і виділили гроші на ремонт та облаштування того району, бо Женік був головою фракції ББП, йому таким чином Романюк допоміг заробити рейтинг та мати гарне "лице", а Женік зрадив Романюка і команду після смерті мера.
Доля зрадника - вигнання, що і відбувається, а він замість того щоб на колінах пробачення просити, огризається, як собака під парканом.
Яручик правильно сказав, що він прийшов працювати для виборців, а не на благо різних укропівських запроданців, не побіг лягати під укроп, не вляпався в г-но.
Всі ж знають, як укроп працює, якщо не гроші, то шантаж і тітушкі малолітні з місцевих спортклубів.
Вже укроп накерував, кінці з кінцями звести не можна, по всіх фронтах провали, навіть "Ніч у Луцькому замку" спаскудили, люди не прийшли, бюджетниками масовку створювали, жодного року такого не було - це показовий результат діяльності.
У керма стоїть укропа - місту наступає Ж..па!

Відповісти
Останні новини
«Ви зрадили Миколу Романюка», - лучанин до депутата Ткачука
15 липень, 2017, 20:08