Волинський боєць може втратити ногу: просять допомогти з грішми на операцію

Волинський боєць може втратити ногу: просять допомогти з грішми на операцію
На волинського бійця Юрія Євтушика чекає чергова операція на нозі. Волонтери просять допомогти зібрати кошти.

Про це в себе на сторінці у Facebook пише Наталія Попова.

«Морпех-гранатометник з 36 бр.. Отримав важкі і багаточисельні поранення понад рік тому під Широкино, вже переніс різних 15 операцій!! Військові лікарі дуже добре склали його, а от з лівою ногою проблема. І прооперований прекрасно, і осі в апараті виставлені ідеально, і ліки призначені хороші, але переломи не зрощуються вже понад рік ((( і це реальна загроза нозі...» – пише вона.

«Тому ми стали шукати лікарів та клініку, які зможуть запропонувати неординарну методику по стимуляції зрощення кісток в бійця... Разом з дружиною Кристина Евтушик наш Герой прибув до Києва з с.Люблинець (Волинь) на консультації ведучих ортопедів України. Слава Богу – рішення вже знайдено!!» – додає Попова.

«В Київському Інституті травматології та ортопедії НАМН України ми пройшли КТ, обстеження та консіліум хірургів!!! ВЖЕ ПОГОДЖЕНО МЕТОД СТИМУЛЯЦІЇ ЗРОЩЕННЯ КІСТОК!! Під керівництвом хірурга Ігор Гайович Юрі за тиждень будуть робити операцію... Лікарі будуть брати Юрин кістковий мозок з крила тазу, обробляти його через спеціальну центрифугу та вводити безпосередньо в зону перелому. Операцію робитимуть під рентгеном. Це дасть можливість «включити організм» на природну регенерацію клітин саме у місці перелому. Метод опробований неодноразово, працює дуже добре і вже неодноразово застосовувався Ігорем Володимировичем саме у лікуванні складних вогнепальних поранень бійцям АТО», – йдеться в дописі.

Тож, Наталія Попова просить допомогти бійцеві коштами.

Картка в Приваті ЄВТУШИК ЮРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ 4731 2127 0150 4515

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це жах! Людина віддала своє здоров'я захищаючи Україну на війні.Держава зобов'язана звяти на себе відповідальність і лікувати таких поранених безкоштовно.Копменсувати їм те що забрала саме дороге-це здоров'я.В цивілізованих країнах держава піклується за своїх громадян. А в нас тільки наживаються . Це війна бізнес інтересів! І наші правителі на чолі з президентом не зацікавлені поставити крапку. Торгують всім чим тільки можна. І український народ який не зазомбований "порохоботськими" каналами це давно зрозумів.Надіють що скоро цьому настане кінець.І буде кара Вам за Ваші дії! Божа кара!
Відповісти
Останні новини
Волинський боєць може втратити ногу: просять допомогти з грішми на операцію
17 липень, 2017, 09:11