На дороги та комунальні підприємства: у Луцьку «перекроїли» бюджет

На дороги та комунальні підприємства: у Луцьку «перекроїли» бюджет
У Луцьку внесли зміни до бюджету міста - за рахунок отримання субвенції з обласного бюджету у місті на умовах співфінансування відремонтують 3 вулиці, а з міської казни виділять кошти на підтримку комунальних підприємств.

Відповідні зміни затвердили під час сесії міськради 18 липня.

Нагадаємо, для КП «Луцьктепло» виділяють 1,65 мільйона гривень для сплати заборгованості за газ та енергоносії, а для «водоканалу» - мільйон для сплати за електрику.

Окрім того, із резервного фонду бюджету виділять 377 тисяч на ліквідацію наслідків буревію, а з обласного бюджету надійшла субвенція у 700 тисяч на ремонт вулиць Рівненської, Ковельської та Володимирської. Загалом же на ремонт цих вулиць область планує виділити 2,4 мільйона гривень, а на умовах співфінансуваня із міським бюджетом загалом на ремонт спрямують 8,875 мільйона.

Під час обговорення депутат Тарас Шляхтич поцікавився, чому в рамках перерозподілу видатків кошти забирають із запланованих дитячих майданчиків. Натомість директорка департаменту фінансів та бюджеті Лілія Єлова зауважила, що ці кошти досі не використали, тому їх і знімають з гарантією з боку керівництва міськради, що їх компенсують.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проекти по НЕФКО, які приводили в місто мільйони, вже пішли в небуття? Ремонт дворів теж? Чому борги комунальних підприємств оплачуються коштами міського бюджету, а всілякі державні установи системно недоплачують? Чому не має коштів на субсидії? Де компенсація пільг? Чому УКРОП в міській владі робить все те ж що БППшники???
Відповісти
Останні новини
На дороги та комунальні підприємства: у Луцьку «перекроїли» бюджет
18 липень, 2017, 11:19