У Ковелі суддю відсторонили від посади через хабар

У Ковелі суддю відсторонили від посади через хабар
Вища рада правосуддя розглянула клопотання заступника керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про тимчасове відсторонення судді Ковельського міськрайонного суду Волинської області Василюка Олега у зв’язку з притягненням його до кримінальної відповідальності.

Про це повідомляє Управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності ВРП.

До клопотання Назара Холодницького було долучено копії матеріалів, якими обґрунтовано його доводи. Клопотання подано з дотриманням визначених Законом України «Про Вищу раду правосуддя» та Кримінальним процесуальним кодексом України вимог.

У клопотанні зазначено, що Першим відділом Третього підрозділу детективів Головного підрозділу детективів Національного антикорупційного бюро України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 368 Кримінального кодексу України.

Ухвалою слідчого судді Солом’янського районного суду міста Києва від 15 червня 2017 року застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання строком на два місяці.

У результаті Вища рада правосуддя вирішила клопотання задовольнити частково та тимчасово, до 9 серпня 2017 року, відсторонити Василюка Олега від здійснення правосуддя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі суддю відсторонили від посади через хабар
18 липень, 2017, 15:56