Море ігристого вина та запальних розваг: пляжна вечірка під Луцьком

Море ігристого вина та запальних розваг: пляжна вечірка під Луцьком
Під Луцьком відбулася масштабна пляжна вечірка в італійському стилі, генеральним партнером якої стало «Fragolino Novellina».

Святкування розпочалося по обіді, 22 липня, у комплексі «Zagorod».

Генеральний партнер дійства «Fragolino Novellina» підготував для гостей цікаву програму. До святкування підійшли відповідально, наприклад, інтрер'єр комплексу вражав італійськими елементами.

На вході гостей зустрічали міми, які запрошували присутніх пригоститися шампанським «Fragolino Novellina». Поряд влаштували фотозону, де усі охочі могли приміряти італійські капелюхи, окуляри та зробити фото на згадку про вечірку.

Відпочивальники могли залишити дітей під наглядом аніматорів. На малят чекали ігри, конкурси, естафети, дитячий боді-арт та багато призів, а завершили дитячу програму бульбашковою дитячою дискотекою.

Цікаво, що для тих, хто зробив попереднє замовлення, генеральний партнер дійства «Fragolino Novellina» дарував пляшку ігристого вина.

Вечірню програму вів ведучий Микита Чибар, який підготував різноманітні розіграші від партнерів вечірки. Наприклад, гостям ставили запитання про відомих італійських дизайнерів та акторів. Тим, хто давав правильну відповідь, дарували ігристе вино.

Також під час вечірки відбувся показ колекції дизайнера одягу «МаNO'», за участю модельного агентства Марини Занюк. Опісля дівчата влаштували справжню пляжну феєрію в стилі «мокрі майки». Усі моделі вбрані у майки від «Fragolino Novellina» купалися у басейні.

Музичний супровід організував Dj KuprikoFF. На рівні з музикою ігристе вино було одним з ключових елементів дійства. Його розігрували, роздавали, дарували та просто купували гості італійської пляжної вечірки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Море ігристого вина та запальних розваг: пляжна вечірка під Луцьком
24 липень, 2017, 13:03
У Затоці – вибух і пожежа
24 липень, 2017, 12:58