Скільки обіцянок виконав Гунчик за три роки на посаді

Скільки обіцянок виконав Гунчик за три роки на посаді
Сьогодні виповнюється три роки, як Володимир Гунчик очолив Волинську обласну адміністрацію.

Аналітики «Слова і Діла» відстежили, які зі своїх обіцянок на цій посаді він виконав, а які – провалив.

Загалом за три роки Гунчик дав 72 обіцянки й виконав із них 31, а провалив – 10. Ще 31 обіцянка керівника Волинської обласної адміністрації перебуває на контролі аналітиків. Таким чином, рейтинг відповідальності політика зараз становить 43%.

Так, до його досягнень на посаді губернатора потрібно віднести виплату боргів із зарплати шахтарям «Волиньвугілля» – в січні 2017 року питання з боргами було вирішене.

Крім того, Гунчик дотримав свого слова не закривати в області малокомплектні школи й відремонтувати дорогу на ділянці Володимир-Волинський–Устилуг.

Невиконаними залишилися обіцянки начальника обладміністрації добудувати Луцький перинатальний центр у 2015 році й того ж року перевести всі бюджетні установи на альтернативні джерела опалення.

До найважливіших з обіцянок Гунчика, які все ще перебувають у процесі виконання, аналітики віднесли запуск в області 10-ї шахти, запланований на 2018 рік. Також губернатор обіцяв у 2017 році почати будівництво масштабного житлового проекту на 3 тисячі квартир, десяту частину яких губернатор обіцяє передати ветеранам АТО, військовим і ветеранам армії.

Найчастіше Гунчик давав обіцянки у сферах освіти, соцзахисту, інфраструктури та місцевого самоврядування.

Щодо активності керівника Волинської області, то за три роки на посаді в нього було два місяці, коли він роздавав відразу по сім обіцянок – це червень і жовтень 2015 року. Причому ці показники перевищують кількість обіцянок, які він давав відразу після вступу на посаду – на цей період зазвичай доводиться підвищена кількість обіцянок політиків.

Серед своїх колег з інших областей із рівнем відповідальності в 43% Гунчик посідає 8-ме місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.