Метою тих, хто здійснював підпал, був новий телеканал, - дружина Володимира Пащенка

Метою тих, хто здійснював підпал, був новий телеканал, - дружина Володимира Пащенка
Дружина Володимира Пащенка, співвласниця ресторанно-готельного комплексу «Patio di Fiori» Олена Пащенко стверджує, що підпал закладу пов'язаний з професійною і громадською діяльністю її чоловіка.

Про це вона повідомила у коментарі для "Волинь24".

"Справа в тому, що останні місяці він працює над новим – масштабним і амбітним проектом – новим телевізійним каналом. Плани серйозні: студія, великий штат журналістів, новий для регіону і ультрасучасний підхід до створення новин", - зазначає Олена Пащенко.

За її словами, це не подобалося окремим впливовим людям. І очевидно, що вони не хотіли запуску цього проекту.

"Дивне співпадіння: вогонь знищив не лише ресторан і готель. А й приміщення, де якраз вівся ремонт і де повинна була розміщуватися студія майбутнього каналу", - каже жінка.

"Та найгірше у цій ситуації – те, що нападники і ті, хто їм наказав це зробити, готові були вбити людей. Адже у приміщенні, куди кинули запал, були і гості готелю, і персонал закладу. Хвала Богу, всі лишилися живі. Дуже сподіваюся, що правоохоронні органи знайдуть і покарають винних. А ресторан і готель ми, дасть Бог, відбудуємо. І будуть вони ще кращі, ніж були", - додає Олена Пащенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну от і карти розкрито і цілком зрозуміло, хто, що і для чого це робив, не важко здогадатись! А от чи вистачить поліції вміння і... побачимо...
Відповісти
Якщо в Луцьку залишаються ще люди, які здатні щось створювати, забезпечувати інших робочими місцями, місто має майбутнє. Удачі Вам!!!
Відповісти
А ресторан мабуть був застрахований. Забавненько.
Відповісти
ну чо, пащенко відсудив в Луцька гроші за евакуатор, то от йому і карма, як надурив місто, і замутив гроші то так і отримав збитки..
Відповісти
Чому так мало знімків? Подивіться, скільки на ВН. Думаю ще й по Аверсу всю пожежу покажуть. О де журналістика! Люди всю ніч патрулють з камерами, де що загориться. І гловне знають, де має горіти.
Відповісти
Заздрісники, холєра б їх побрала, самі не здатні щось путнє зробити, і іншим не дають. Родині Пащенків щиро бажаю знайти винних і відродити бізнес.
Відповісти
Поганий власник, чи хороший не берусь коментувати. Тим більше його діяльність. Заклад один з найкращих в місті, над його стаоренням працювало дуже багато людей. Це важка і клопітка праця не одного дня. Також це робочв місця для багатьох людей. А зруйновано за пару хвилин. Налякати можна і іншими шляхами, не руйнуючи..
Відповісти
Останні новини
Метою тих, хто здійснював підпал, був новий телеканал, - дружина Володимира Пащенка
24 липень, 2017, 15:04