За гроші «Медіа-кави» купили обладнання в госпіталь на суму понад 30 тисяч

За гроші «Медіа-кави» купили обладнання в госпіталь на суму понад 30 тисяч
За кошти, які зібрали за допомогою благодійної акції «Медіа кава», волонтери закупили для військового госпіталю реабілітаційне обладнання для атовців на суму 34269 гривень. 29 тисяч зібрали за допомогою акції, а решту - у скриньки, які стояли в обласній та міській радах. У госпіталі кажуть, що останній раз реабілітаційне обладнання вони закупили у 1983-му році, і воно дуже зносилось.

Передали подарунок для Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни у понеділок, 24 липня.

Волонтер Мирослав Ватащук каже, що обладнання купили за кошти з «Медіа-кави», а також зі скриньки, яка стояла в обласній та міській раді під час сесій.

«Це підсумок благодійної акції «Медіа-кава», ініційована журналістами. Проводили її журналісти, а також волонтери, котрі минулого року організовували акцію «Кава з волонтером». Загалом, для госпіталю закуплено обладнання на суму 34269 гривень +342 гривень 69 копійок банківська комісія. Більша частина коштів зібрана за допомогою «Медіа-кави» і також гроші із благодійної скриньки, яка була у міській та обласній раді під час сесій», - зазначив Мирослав.

«Замовили реабілітаційне обладнання фірми «Норма-трейд» - це полтавська фірма. Перед закупкою я фірму перевіряв», - додав він.


Головний лікар госпіталю Тетяна Масікова зазначила, що в госпіталі є багато поранених, які потребують реабілітації. Цього не можна зробити без відповідного сучасного обладнання.

«Це обладнання буде використовуватись для реабілітації бійців. Серед них є багато поранених, у яких дуже постраждав опортно-руховий апарат. Тому при таких захворюваннях таке обладнання є просто необхідним. В нас було обладнання, яке у 1983-му році закупляли. Воно зношене. Тому наразі ми намагаємось закупити нове, реабілітологи в нас зараз працюють. Працюємо зараз з Мирославом Ватащуком, котрий нам вже багато чим допомагав», - розповіла лікар.









Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За гроші «Медіа-кави» купили обладнання в госпіталь на суму понад 30 тисяч
24 липень, 2017, 13:49