«Брехня», - депутат розкритикувала звіт Поліщука

«Брехня», - депутат розкритикувала звіт Поліщука
Депутат Луцької міської ради від фракції «Самопомочі» Алла Надточій розкритикувала звіт «100 днів роботи» колишнього в.о. міського голови Ігоря Поліщука (на фото).

Про це вона заявила під час 28-ої сесії міської ради у середу, 26 липня

«Капітальний ремонт у жіночій консультації планується завершитись до кінця вересня цього року. Я там була, то там ще навіть нічого не розпочато. Він не може закінчитись до кінця вересня. Це брехня», - заявила вона.

«Реконструкція лікувальних закладів на вулиці Гордіюк та Корольова. На сьогоднішній день ми бачимо, що кошти з бюджету знімаються. А за який кошти ми будемо будувати ці приміщення? Знову брехня», - додала Надточій.

Крім того депутат розкритикувала слова про те, що нібито Поліщук ініціював збільшення заробітної плати працівникам дошкільних навчальних закладів.

«Це питання почали піднімати з січня місяця цього року і планувалось на березень місяць. Я була головою комісією і сама ініціювала звернення, а в лютому місяці було звернення від профспілки. І саме ми це питання на комісію винесли. А потім вже почали говорити, що це ініціатива Ігоря Ігоровича. Це депутатська робота, а не однієї людини», - мовила вона і додала ще кілька прикладів невідповідності слів Поліщука його діям.

«Ніч у Луцькому замку. Поліщук на круглих столах скрізь говорив, що він не дасть цей фестиваль вкрасти в міста підприємцям, щоб хтось пропіарився. Але пропіарився Ігор Палиця. Говоримо одне, робим інше», - зауважила Алла Надточій.

Натомість Ігор Поліщук прокоментував деякі з звинувачень депутатки. Зокрема, про те, що для чиновники робили дуже багато для відкриття «Ротонди», а підняття заробітних плат бюджетникам мало відбутися з 1 вересня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Те що брехун, у нього на лобі написано
Відповісти
Ніч в замку - то не піар, то провал, якби не зігнали бюджетників безкоштовно, то людей там взагалі не було би.
Той укроп вже "покидав" багато різних підприємств та підприємців, рішення виконкому - шедеври тупості та політичної розправи.
Бізнес вже побачив і відчув на собі діяльність в.о. і банди.
Відповісти