На «Lutsk Food Fest» відомі ресторатори зніматимуть кулінарний блог

На «Lutsk Food Fest» відомі ресторатори зніматимуть кулінарний блог
Відомі ресторатори зніматимуть на «Lutsk Food Fest» кулінарний блог.

Уже за кілька днів, 29 та 30 липня відбудеться шостий гастрономічний фестиваль «Lutsk Food Fest». У рамках заходу діятиме спікер-зона – місце інтелектуального відпочинку та цікавих розмов.

Спікер-зона – це локація, де відомі ресторатори, блогери та просто цікаві особистості, пов’язані зі світом кулінарії, розповідатимуть гостям цікавинки з власного досвіду.

Відомі луцькі ресторатори Роман Хорзов та Андрій Котищук на «Lutsk Food Fest» не просто розкриватимуть секрети італійської кухні, але й знімуть чергове відео для свого блогу «Готуємо з Дядя Pizza».

Усіх, хто буде уважно слухати і спостерігати за спроцесом приготування смаколиків, вони обіцяють почастувати своїм творінням.

Усіх поціновувачів італійської кухні та змістовних розмов чекають на спікер-зоні «Lutsk Food Fest» у суботу, 29 липня, о 12.00.

Нагадаємо, фестиваль відбудеться 29 та 30 липня, а Генеральний партнер дійства «Fragolino Novellina» проводитиме дегустації ігристого вина. «Приходьте і не пропустіть нагоди спробувати елітний клас вин! Створене за традиціями італійських виноробів. Стільки вина ви ще не пробували!» - кажуть організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На «Lutsk Food Fest» відомі ресторатори зніматимуть кулінарний блог
27 липень, 2017, 19:38