Поліція розшукує свідків побиття Андрія Д’яченка

Поліція розшукує свідків побиття Андрія Д’яченка
Слідчі Луцького відділу поліції розшукують свідків інциденту за участю голови волинського осередку "Національного Корпусу" Андрія Д’яченка.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Волинській області.

Нагадаємо, що 22 червня, близько 12:30 по вулиці Гордіюк в обласному центрі Волині двоє невідомих нанесли тілесні ушкодження 28-річному голові волинського осередку "Національного Корпусу".

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

З метою повного, всебічного та об’єктивного здійснення досудового розслідування, слідчі Луцького відділу поліції розшукують громадян, свідків та очевидців вчинення кримінального правопорушення.

Інформацію можна надати за телефонами: (380) 66-089-73-41 або 102 чи за адресою: м. Луцьк, вул. Грибоєдова, 2.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що справу закрили. У поліції заявили, що повідомлення про цей злочин фіктивне, оскільки ані свідків, ані будь-яких очевидців офіційне слідство не встановило.

Згодом Андрій Д’яченко на своїй сторінці у Facebook висловив обурення з цього приводу.

"Якийсь співробітник поліції Максим Новицький, даючи коментар журналістам заявив, що є підстави вважати моє побиття... фіктивним.
Серйозно? Тобто я, до слова кажучи офіцер запасу, вийшов о 12-й годині дня з дому, маючи купу справ і запланованих зустрічей. І тут вирішив зімітувати на себе напад. Пам’ятаєте, як у Бійцівському клубі. От вийшов на зупинку, впав і почав битися головою об асфальт. Просто по приколу. Бо скучно жити. Чи то я по версії реформованого поліцейського пропіаритись захотів? Ну тоді поясню, що якби я раптом з якогось дуру вирішив пропіаритись в такий ідіотський спосіб то я б це зробив куди ефектніше і роздув би це на всю країну", - написав він.

Чоловік також зазначив, що відсутність свідків - проблема слідчих.

"Так, о 12 годині дня на зупинках не дуже людно, ну не час пік. Напевно ж нападники не ідіоти і підібрали час для нападу не тоді, коли свідками цього стануть десятки людей. В час нападу на зупинці справді майже не було людей. Була одна пані яка не стала дожидатись приїзду поліції і пішла по своїх справах. Не силою ж я мав її тримати. Але в момент нападу я зупиняв маршрутку №23, водій і пасажири напевно ж бачили напад. У магазині було дві продавчині, які принаймні мали б щось чути, якщо не бачити. Якщо слідчі з якихось причин їх не опитали як свідків то це питання до них", - йдеться у дописі.

"Після розмови керівництво обласної поліції запевнило, що візьмуть ситуацію на контроль, тому поки вважатиму, що з незромілих мотивів саботує роботу не весь орган, а окремі, не надто сумлінні співробітники", - написав Д’яченко.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Поліція розшукує свідків побиття Андрія Д’яченка
31 липень, 2017, 15:26