«Треба посадити половину», - волонтер-атовець про владу Луцька

«Треба посадити половину», - волонтер-атовець про владу Луцька
Тимчасових очільників Луцької міської ради потрібно не просто змінити на інших, а ще й «запроторити» їх до в’язниці через розкрадання грошей та землі.

Про це в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost заявив командир стрілецької роти батальйону «Волинь», голова «Волинської обласної спілки учасників АТО», голова громадської ради при Луцькій міській раді та волонтер Юрій Дмитрук.

За його словами, одних перевиборів в Луцьку не достатньо, щоб змінити політичну ситуацію в місті:

«Я думаю, що окрім перевиборів там треба ще посадити половину. А як я маю казати, коли в мене хлопці на фронті гинуть, а тут крадуть землю, крадуть гроші, а потім нам казки з телевізора розказують про патріотизм? Для мене чиновник чи депутат, який краде – це злодій. У військовий час це – мародер», - сказав Юрій Дмитрук.

«Я не хотів би на цю тему говорити, бо це огидно. У всьому тому, що відбувається зараз, немає місця для людей з їхніми проблемами. Є лише бажання нахапати побільше та, якщо пощастить, залишитися при владі якнайдовше. Але терпіння в людей не безкінечне. Скажу лише так – не про таке майбутнє для свого рідного Луцька ми мріяли, коли місяцями немиті та небриті сиділи в окопах», - зазначив атовець.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ В ІНТЕРВ’Ю З ЮРІЄМ ДМИТРУКОМ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А інша половина чесна? Хтось тут бреше...
Відповісти
Шановний п-не Дмитрук посприяйте в цьому. Голоси на депутатів -"відкликанців" зібрані, більш ніж достатньо.Якщо є докази про це ,що розкрадали землю,то нехай відповідають перед законом.
Відповісти
А другу розстріляти !!
Відповісти
Останні новини
«Треба посадити половину», - волонтер-атовець про владу Луцька
09 серпень, 2017, 08:30