У Луцьку атовці та волонтери вимагають «вгамувати Палицю»

У Луцьку атовці та волонтери вимагають «вгамувати Палицю»
У Луцьку близько 200 атовців та волонтерів зібралися, щоб передати керівництву правоохоронних органів та Президенту Петру Порошенку звернення щодо ситуації в місті.

Зустріч відбулася 11 серпня.

Представники різних з'єднань та волонтерських організацій зібралися на Київському майдані. Так, прийшли бійці батальйонів "Волинь", "Айдар", "Азов", Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор", 14-ї (51-ї), 80-ї, 128-ї бригад та інших з'єднань.

Народний депутат Ігор Лапін, командир штурмової роти "Захід" батальйону "Айдар", озвучив заяву до глави держави Петра Порошенка, Генерального прокурора Юрія Луценка, керівника Служби безпеки України Василя Грицака, директора Антикорупційного бюро Артема Ситника, голови Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова.

У заяві йдеться про те, що Луцьк стає небезпечним місцем для людей, які мають думку відміну від думки власника "Варти порядку" - приватної армії укропівця, голови облради Ігоря Палиці.

"Прикриваючись справжніми атовцями та патріотами, дана структура використовується як силовий блок для підтримки політичних акцій на користь партії "УКРОП". Саме при ній формуються групи "тітушок" для залякування та дискредитації опонентів", - вказано в документі.



Також перераховуються випадки підпалів майна, стеження, побиття або тиску на опонентів Ігоря Палиці. Наприклад, підпал ресторану "Патіо ді фіорі", побиття активістів Сергія Чурікова та Богдана Климчука, атовця Андрія Д'яченка, стеження за Юліє Вусенко.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ВІДЕОКАМЕРИ, ФОТО І СТЕЖЕННЯ: «ПОЛІТИКА» ПО-ЛУЦЬКИ

Атовці та волонтери, які підписали звернення, закликають правоохоронців розслідувати підозри про подвійне громадянство Ігоря Палиці, "бо якщо цього разу керівництво приватної армії уникне відповідальності, відчуття безкарності спричинить нову хвилю злочинів та беззаконня у нашому місті".

"Панове керівники держави! Ми воювали для того, щоб був спокій, а в нас нищать майно, б’ють активістів. Владо, ми вас обрали і дали вам право сили. Або ви наведете порядок в Луцьку та повернете спокій на наші вулиці, або ми залишаємо за собою право самостійно захищати своє життя, а також життя своїх рідних та друзів!" - такими словами завершується звернення.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Палиця пропав безвісті, він хоч живий?
Відповісти
У Швейцарії сніг випав - нельотна погода, а тут саджають у сізо, потім відкуповуйся.
Відповісти
Фонд крадем разом!
Відповісти
давно вже була пора взятися за цього "мецената", теке враження, що в місто повертаються 90-і
Відповісти
зжирайте одне дного! Ви на це заслуговуєте...
Відповісти
Роспаясався палиця, нерозумію які дурні за нього голосують.
Відповісти
У тому і справа, що за нього проголосували не люди, а продажні депутати від Свободи, БЮТу, радикали яких люди пообирали, а вони за гроші обрали Палицю головою облради! От робіть висновки кого обираєте і за кого голосуєте!!!
Відповісти
Та Палиця нормальний мужик. Це його клерки, радники-підрадники так керують нашим краєм, що уже й подумали що впіймали бога за бороду. От і підставляють свого шефа. не дають йому спокійно відпочивати у Швейцарії. Пора йому міняти команду, поки не посадили його виконавчий щтаб "порядку".
Відповісти
Останні новини
У Луцьку атовці та волонтери вимагають «вгамувати Палицю»
13 серпень, 2017, 15:51